Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gazetici diye geçenirler oyuncu uçağa binene kadar haberleri olmaz
ulan utanmazlar bari sözleşme detaylarına ulaşın
ne diye o işten ekmek yiyorsunuz

irfan mesut falan sallayın fenerin en kritik adamı gustavo
Donsah 2 sertlik diş gösterdi başedemedi rengim ya. Kaptıracağını anlayınca direk geri dönüyor çok basit ve iyi top kaptığı için bizede müthiş geliyor.

Yalan yok iyi adam ama maç içinde çok rahat sindirebilirsin dediğim gibi diş göstermen lazım.

Gayet mutluyum Renktaş.
Ancak bu kadar mutlu olmak beni çok ürkütüyor

Ayrıca Terim'in, irfan konusunda daha fazla ısrar etmemesi ve Gedson için bağlantılarını kullanmasına sevindim.

Umarım aynı motivasyon ile devam eder ve aklını sahaya verir.

Hakkımızda hayırlısı
Sezon sonunda hepimizin çok fazla mutlu olması Dileğiyle...
Üstad gedsonu çok istediğini söylemiştin,hayrını gör :asd:

6 ay gedson ile 6 ay Halil . İçime sinmedi ya neyse

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet mutluyum Renktaş.
Ancak bu kadar mutlu olmak beni çok ürkütüyor

Ayrıca Terim'in, irfan konusunda daha fazla ısrar etmemesi ve Gedson için bağlantılarını kullanmasına sevindim.

Umarım aynı motivasyon ile devam eder ve aklını sahaya verir.

Hakkımızda hayırlısı
Sezon sonunda hepimizin çok fazla mutlu olması Dileğiyle...
Istediklerin oldu üstat

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gedson Taylan Feghouli gibi orta uclu varken donku bile 6 da kullaniriz neticede Donk Belhanda Fernando ile bu takim sampiyon oldu sadece top kesme ikili mucadele icin donk gayet yeterlidir ki bilegide temiz bir adam topu alip one fegh veye gedsona oynasa yeter 6 numara dert degil etbonun performansi bile artar bir hizli sag acik olsa boupendza gibi ortaliginn .... geceriz

6 aylıkta olsa sorun değil Gedson Fernandes'in bu lige gelmesi bile olay zaten Avrupa şampiyonası var sezon sonu oraya gitmek için oynayacak katkı vermek zorunda

CL'de hattrick yapmasina rağmen bir takimin bile talip olmadiği adama 10M verdiler.. İnanilmaz derecede geri zekali bir kulüp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt