Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbolcunun takım tutması cok sacma profesyonel olsun yeterli burak yılmaz karıyerının en guzel ve basarılı yıllarını bizde gecirdi adam ve para kazandık sayesınde öyle gitti
ve bu adam bjkli

Boupendzaaaaa manyak oldum lannn

bu arada diagne ile koyaslamayın trezege gibi düşünün bou’yu tam epl’lik topçu

Resmi hesabın 2 tane transfer haberinden sonra Aslan gibi sponsor kampanyasını paylaşması bana biz transferleri yaptık gerisi sizde mesajı gibi geldi ama bekleyelim bakalım...

Su anda kulupte yetkili biri olmayi cok isterdim dusunsenize son saatler nasil bi heyecan nasil bi hareketlilk vardir. Cekler falan havada ucusuyo

SON DAKİKA! Yeni Malatyaspor, Mert Hakan'ı kiralamak için Fenerbahçe'ye teklif yaptı.

haahahahahhahahaah

irfan'ın transferi sırasında kesin bu mevzuda konuşulmuştur zaten

irfan->fener oradan gelen parayla başak ->yusuf oradan gelen paraylada malatya -> mert hakan'ı kiralayacaklar

Ben transfere doydum ya başka kimseyi istemiyorum cidden ama şu Gedson 1.5 yıllık olsun please.

Dikkat edelim arkadaşlar
Fenerin golcü ihtiyacı var ve boupendzaya da daha önce teklifleri varmış galiba önceden

irfanda yedikleri kazıktan sonra görüntüyü kurtarmak için Galatasaray istyordu bunu da aldık diyebilmek için boupendza - Galatasaray haberleri çıkarıyor olabilirler

Ya da hatay yönetimi yüksek fiyata kilitlemek için bu haberleri çıkarıyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt