Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Gedson Fernandes’i ambulans uçakla getirecek
Galatasaray'ın Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna katacağı Gedson Fernandes Covid-19 testi pozitif çıktığı için Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla İstanbul'a gelecek.
Galatasaray, Gedson Fernandes’i ambulans uçakla getirecek
Galatasaray’ın transferi için görüşmelere başladığını KAP’a bildirdiği Gedson Fernandes’in Covid-19 testinin pozitif olduğu ortaya çıktı.

Galatasaraylı yöneticiler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı arayarak ambulans uçak ricasında bulundu. Testi pozitif çıktığı için karantinada olan Portekizli futbolcu sabah saatlerinde İstanbul’da olacak.

Sağlık Bakanlığı da Galatasaray’ın ricası sonrasında oyuncuyu İstanbul’a getirmek üzere Londra’ya uçtu. Sözcü

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O kadar transfer yaptık hala birilerinin adı geçiyor olmasına rağmen Koca Galatasaray'ın en iyi duran top kullanan adamı hala Ömer Bayram. Kimsenin moralini bozmak istemem ama çok kötü transfer dönemi geçirdiğimiz düşünüyorum. Bu arada Boupendza kazık olur. 4/4/2 oynayacaksak bilemem ama kanatta bize uymaz Boupendza, zaten doğru olduğunu da hiç sanmıyorum.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kaynak güvenilirmi?? Anca herkes karalari baglamiş🤣🤣🤣

6 numara nerede cihan bey?????
1612126048379.webp

Hoca el atmasa gedsonuda alamazdi bu beceriksizler ben agla gitmeleri gerektigini dusunuyorum.Vedat bizi istedi alamadilar Mert Hakn bizi istedi Alamadilar simdide Irfani Alamadilar.Irfanda Gerizakali oldugunu kanitladi 1 milyon tane ortasahasi olan takima gitti.Oynsdi ilk kotu macta bu Galatasarayliydi zaten Yeah diyecek taraftalari.

Berat da pozitifti oynuyo şu anda gedson’ın durumu ne kadar sürer ki

Yaw daha ne forveti oseyi de geldi pelkas var kanatlarda... valencia-thiam-samatta-cisse 4 ude forvet oynayabiliyor ve 1 mevki boş sadece
Harbiden ya bu Fener'e forvet lazım diyenler neye istinaden söylüyor? Elindeki 5 forvetten birini gönderseler tamam diyeceğim de hepsi duruyor hala.

Yemin ediyorum bela paratoneriyiz.

Nerede olmayacak bir şey varsa gelip bizi buluyor hem sakatlık hem aksilik konusunda...

Hiç sekmiyor inanılmaz bir şey... Covid'den hiç bir futbolcu ölmedi ama biz aldık ya Gedson ölür anasını satayım.

Dikkat edelim arkadaşlar
Fenerin golcü ihtiyacı var ve boupendzaya da daha önce teklifleri varmış galiba önceden

irfanda yedikleri kazıktan sonra görüntüyü kurtarmak için Galatasaray istyordu bunu da aldık diyebilmek için boupendza - Galatasaray haberleri çıkarıyor olabilirler

Ya da hatay yönetimi yüksek fiyata kilitlemek için bu haberleri çıkarıyor olabilir
fener boupendzaya da para verirse garanti batar. bukadarına ali koç bile dayanamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt