Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Boupenza yı alsak hamile çıkar anasını satayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao'nun maaşından çıksan o paraya 3 adam alınırdı da işte. Neyse.
Evet ama Yusuf ta gitti malesef o sebeble şu saatten sonra kimi alabilirler ki?Onyekuru,Babel,Mustafa ve lütfederse Falcao hücum hattı için yeterli. Boupendza yerine orta saha almak daha mantıklı değil mi
Boupenza yı alsak hamile çıkar anasını satayım

Dusunsene ayni oyuncu almanyaya gidiyo almanya saglik bakanini ariyolar.. Ulan saglik bakanina ulasilmazsa ne yapcan?Nasıl getireceksin pozitif adamı ambulans uçak dışında ?
Tribüne bile zor çıkar o.Falcao unuttu herkes .. bi cikiyor derbide sahneye caaat caat caatttt .. 1-3 aliyoruz yine maci
Bak iyi ihtimalle Babel gibi kilo verir temposunu bulana kadar zaten lig biter.
Yemin ediyorum ben böyle bir şey görmedim. Saçma sapan bi aksilik var üzerimizde.
Birinin askerliği çıkar, birinde son anda pürüz çıkar aldığımız adam covid çıkar...
Güzel noktadan yakalamışsın Visca istiyordu olmuyorsa Boupendza sürpriz olmaz hoca hızlı kanat forvetleri severBoupendza olabilir. Fatih Hocam Visca demişti, onun yerine Boupendza'yı sağ kanat olarak düşünüyordur.
Sağlık bakanını aramadan , transferi yapmamışlardır zaten.Dusunsene ayni oyuncu almanyaya gidiyo almanya saglik bakanini ariyolar.. Ulan saglik bakanina ulasilmazsa ne yapcan?
Zaten direk ingiltereden gelecekti galiba. O yüzden her türlü kaçırıyordu.Hay böyle isin. Fener macinda oynayamayacakmis. Ali naci son dk