Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel noktadan yakalamışsın Visca istiyordu olmuyorsa Boupendza sürpriz olmaz hoca hızlı kanat forvetleri sever
O bakımdan demedim bizim yönetim Yusuf ve Irfan ile uğraşıyordu bence alternatif için bi hazırlık yapmamışlardır. 17 saat var bitime.Boşta şuan
![]()
Ramires - Oyuncu profili
Ramires ➤ Brezilya'den eski futbolcu ➤ Merkez Orta Saha ➤ Son kulüp: SE Palmeiras ➤ * 24 Mar 1987, Barra do Piraí, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
ilginç dmc düşünmüyor demek ki hoca.
Ekli dosyayı görüntüle 111893Mohamedin uçağa bakayım dedim. Kırmızı renkli uçak. Başka uçak çarpacak neredeyse .Hafiften tırstım ama gerçek ye bu kadar yakınından geçmiyordu heralde

Defansı da foruma toplanıp biz yaparız artık.Onyekuru - Mohamed - Boupendza
Gedson - Taylan - Feghouli
Saracchi - Marcao - Luyi - Yedlin
Muslera
Ateş gibi takım olur , şu takımın rakip kaleye gitmesi 5 saniye falan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
höhhhhatay spor as başkanı tv100 10 milyon euro istedik galatasaraydan diyor
Gedson Fernandes, ambulans uçakla getirilecek ve karantinaya alınacak. [ Club Regista ]
Bugun anca resmilesti transferi, son ana kadar Irfan'in pesinden kosarsan boyle bir risk de ortaya cikacakti muhtemelen.Yurtdışından gelenler için test zorunlululupu var muhtemeln bugün test yaptırdı 10 gün karantinada kalacak şansımıza tüküreyim
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen konuşmaya başladı kapattım rezil herifahmet çakar ne utanmaz adam ya. salak herifler ya
Valla ben çok umutluyum ondan..Bu adam fevkalâde bir potansiyel şaka Maka.
3 hafta?En az 3 hafta oynayamaz şimdi Gedson. Allah'tan Pelkas derbide yok.