Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 gol atan adamı o rakam istemeleri normal.

Adam bir de neredeyse penaltıdan atmadı hiç 2 gol galiba. Ayrıca neredeyse 10 maçtır 11 başlıyor.

İlk başta yedek bırakmışlardı adamı. Sonradan fark ettiler topçu olduğunu.

Ben bizim maçta anladım zaten. İçimden Allah'tan sonradan oyuna aldılar bunu dedim.

11 başlasa bizim Emre Taşdemir'i patates ederdi muhtemelen.

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferinin detaylarını KAP'a bildirdi. * 7 milyon Euro + 1 milyon Euro bonus * 4,5 yıllık sözleşme

Bonus: 1 milyon Euro + KDV

Oyuncunun 11 milyon Euro üzerinde başka bir takıma transfer olması halinde transfer gelirinin yüzde 20'si Başakşehir'e ödenecek.

1612126999122.png

Buna benzer bir mesaj vardı oscarlarda geçmiş yıllarda bir oyuncu 9 ay mi ne sakatlanmisti bir arkadaş ne oldu hamile miymiş demişti 😂

Yani hiç beklenmedik futbolcu alıyoruz sevincik delisi oluyoruz ardına hemen bi kara haber..

İşin tuhafı öğlen saatlerinde ne böyle bi sevincimiz ne de böyle bi üzüntümüz var

Hani derler ya kanserin ilacı bulunda ama 40 yıl sonra insanlarda kullanılacak diye

Boupendza efsane olur. Sağ kanatta oynar, Muhammed olmadigi zaman ya da tutmazsa ortaya gecer.

Muhteşem bir transfer dönemi geçiriyoruz, umarım sonu da böyle güzel bir sürprizle biter.

FFP’nin bittiği sezona boyle guclu girmek elimizi cok guclendirecek, scout transferlerini cok daha rahat yapabilecegiz ve ilk 11 eksigimiz pek olmaycagi icin hem takim oturacak hem de risk alma şansimiz olacak.

Yobetime tebrikler, 500TL de kampanyaya benden. Eger Boupendza da gelirse bonus!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt