- 16 Haziran 2010
- 203.982
- 156.033
- 6.838
Irfan para almayacakmis sanirim. Onu aciklamadi FB. Herhalde dogustan ve sulalecik Fenerli olduklari icin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşı sürgüne yollayalım adminim.Ne yapalım Rodallega gibi sözleşmesi bu yıl biten biri için genel olarak takımlara mı açalım![]()

E zaten yeni gelen oyuncu hemen oynamaz.Gedson'nun Covid olup FB maçında oynamayacağına takılmayalım, muhtemelen maç oynamadığı için hazır olmayacaktı...
Bupendzayı son maçta izledin mi askerden yeni gelmiş gibi baskı yapıyor savunmayaSalin gelsin be
Onyekuru Muhammed Boupendza
Yazarken heyecanlaniyorum anasini satayim
Muhtemelen bu adam zaten pozitifti.
Fırsat diyip , 1,5 sene kiraladılar bence.
Ambulans uçakla getirip , burada karantinayı devam ettirirler.
Son gün olduğu için 7 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralarızSalin gelsin be
Onyekuru Muhammed Boupendza
Yazarken heyecanlaniyorum anasini satayim
Bunun karşısına formda lyundama lazım.15 gol atan adamı o rakam istemeleri normal.
Adam bir de neredeyse penaltıdan atmadı hiç 2 gol galiba. Ayrıca neredeyse 10 maçtır 11 başlıyor.
İlk başta yedek bırakmışlardı adamı. Sonradan fark ettiler topçu olduğunu.
Ben bizim maçta anladım zaten. İçimden Allah'tan sonradan oyuna aldılar bunu dedim.
11 başlasa bizim Emre Taşdemir'i patates ederdi muhtemelen.
Geçmiş olsun kardeşim. Gerçi geçmiş zatenVallah baba gecen positif ciktim, gittim ertesi gün kadiköy devlet hastenesine, negatif ciktim

mantikli
Bupendzayı son maçta izledin mi askerden yeni gelmiş gibi baskı yapıyor savunmaya
mantikli
Fener irfanı 10 milyon euro ya aldı Az gösteriyor tam sahtekar camia İbrahim seten demişti 7 göstercekler diye![]()
Memleket takımını da tutmayalım mı?Ben hem Hataylıyım Hem Adanalıyım.Bi yandan Hatayspor bi yandan da Adana Demirspor'u destekliyorum.Galatasaraylı olmamı bu değiştirmez..Ya siz kim manyak mısınız nesiniz arkadaş ya
Galatasaray forumu burası