Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.613
- 6.944
- 1.248
Biz alırız yine çakar renkdasTransfer dönemi Çarşamba bitseydi de Boupendza Fener’e çakıp öyle gelseydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz alırız yine çakar renkdasTransfer dönemi Çarşamba bitseydi de Boupendza Fener’e çakıp öyle gelseydi.
aynen bro bende Leeds i epey takip ettim önce 2 lige sonunda premier lige çıktı eski düşmanımızLeeds 2. ligdeyken 10 maçını falan izlemiştim. Sol önde oynuyordu içe doğru kat ediyordu bekine yer açıyordu genelde.
Bir de kıvrak bir şeydi şov çalımları falan deniyordu. Saçı falan şekil bi abimiz... Sol bek denilince şaşırdım biraz.
Boupendza'dan koşu var...Biz alırız yine çakar renkdas

Hahahahahahahaahah
Bir taktik olabilir o da ?Kaan olurduda kendi yayınında hiç gelecek gibi konuşmadı
merti beğenmiyorum o gelmesin
hoca eteboyu düşünüyor demek ki..Her mevkiden adam adi geciyor, bir tane dm adi yok. Taylan antep macinda perişan oldu. Adam dm degil. Topsuz oyun bilgisi yok.
Sallıyo rtaşAli Naci Küçük: "Gedson Fernandes 1.5 yıllık kiralık. 3 milyon euro ödenecek." [Futbol Arena]
Böyle birşey gördüm ama ne derece doğru bilmiyorum
iyi o zaman bir anlığa Tothennam a gidti sandım.Kiralıktı orada hocam, yarın geliyor
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstemeden gittikten sonra tüm yerlileri alsalar ne olur.Adamlar yerlilerin icinden giriyor disindan cikiyor ikna ediyor yarin öburgub cok iyi bi yerli olur ama rakibe gitmek ister bizimkiler hayatta ikna edemez
Hahahahahahahaahah
Benfica geçen sezon kiralamıştı Tottenham'a. Orada forma şansı bulamadı, kiralık anlaşmasını bozup bize gönderiyorlar.![]()
Gedson Fernandes - Oyuncu profili 25/26
Gedson Fernandes, 26, Portekiz ➤ Spartak Moskova, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 9 Oca 1999, São Tomé, Sao Tome ve Principewww.transfermarkt.com.tr
Biraz da gülelim
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
düşük göstermek için ellerinden geleni yapmışlar7.000.000 Euro+KDV nedir lan
8.260.000 Euro'ya almışsın işte.
+ 1 milyon Euro da başarı bonusu demişsin, o başarının ne olduğu belli değil.
11.000.000 Euro üstüne satarsan %20 pay vereceksin.
Bu resmi olarak verilen veri bir de. Gerçeği ne acaba?