Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpool gibidir eminimseri dışındaki oyuncuları bilmiyorum
bir de hoca nasıl bir oyun düşünüyor onu da bilmiyorum
juve gibi durağan mı liverpool gibi reaksiyoner mi yoksa city gibi baskın mı
ama ortasahadan topla akan adamları çok severim ve şu anda çok gözdeler
Hala spor yapıyor musun, GEliştirebildin mi biraz ?Seri'nin başlığı Antu da açıldı mı lan.
okuyalım keyfimiz yerine gelsin biraz
Bana göre hoca net ön liberosuz oyun planlıyor.
Emre-Suat-Okan gibi bir şey planlıyorsa oraya en uygun adam Cyprien olur. Olmadı Banega olur.
Bence ön libero aldırmayacak.
Niye izliyorsun?Yemin ederim dayanamıyorum konuşmasına boş boş konuşuyor okannko. Ve az önce yine dedi ligin en iyi forvet ortasaha ve stoperleri Beşiktaş'ta kafayı yicem bu mal konuşuyor ama uğur Karakullukçu yok Ekli dosyayı görüntüle 51392
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
turgay demır devam edıyormu bunlardaYemin ederim dayanamıyorum konuşmasına boş boş konuşuyor okannko. Ve az önce yine dedi ligin en iyi forvet ortasaha ve stoperleri Beşiktaş'ta kafayı yicem bu mal konuşuyor ama uğur Karakullukçu yok Ekli dosyayı görüntüle 51392
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
E olacagi o, hep aynisi olmustur gitmek isteyen parlayan herifi salacaksin kardesim salıp yerine yenisini yetiştireceksin. Bu kadar aç gözlu bir herif daha görmedim ben. Danimarkada falan olsa millet 8-10 ne veren varsa gönderir çünkü bunlar hep referans.Abi salak bunlar ya ver gitsin çocuğu bitireceksin en sonunda
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılıyorum Okancım.Okan Koç: Beşiktaşlılar rahat olsun. Türkiye’nin en iyi forveti, orta sahası ve stoperleri Beşiktaş’ta.

Seri iyi topcuda burada bukadar ovulmesi hayra alamet degil