Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 32.875
- 21.901
- 2.783
WR class olurduFalcao yedekse öncelik acaba kim, kim, KIM?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
WR class olurduFalcao yedekse öncelik acaba kim, kim, KIM?
Biz millet olarak sıcak kanlıyız. Sıkıntı olmaz bence.Kalın yünlü içlikleri giydimi gram üşümez
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cavani diye konuşuluyordu buralardaFalcao yedekse öncelik acaba kim, kim, KIM?
Tartışılır. 34 maç boyunca hakem etkisi olsa haklı olabilir ama bir durum olmadığı gibi öyle idaasına da girmiyoruz.Son soylediği doğru.
Taylan da olur ama mehmet beni daha bi cezbetti. Taylandan daha iyi oyuncu olacak bencetaylan’ı aldılar bile bence
jean michael seri
ultraslan "falanca yerde bir aslan var" diye tweet atacaksa, bu kesinlikle seri için olmalıdır. ister şampiyonlar ligi faktörü diyin, ister drogba, babel veya belhanda... bugün seri bizim futbolcumuzsa sebebi; "ben galatasaray'a gitmek istiyorum" demesidir. gerisi lafügüzaftır.
18 Temmuz 2019 00:01 · gurrpegi
doğru söylüyorsun da inşallah patlamaz o kadar risk de alalım ne yapalım isim çok büyükYahu falcao ya laf eden yokki buna laf eden gitsin rugby izlesin benim derdim fiziki kalitesi cok kotu toparlarsa ligin icinden gecer tek basina takim ama risk te var sakatlanirsa toparlamasi zor olur elimizde patlar maliyetide cok yuksek olucak
Klas topçu bide süper lige geliyor bence de sıkıntı çıkarmaz ama fiziksel durumu dediğiniz gibi önemli detayYa forvetin yasi aşırı sıkıntı degil aslinda
Su Diego Costa'nin olasiligi varsa mutlaka zorlamaliyiz.
Bu ne lan![]()
kim kalstrom muhabbetlerınde varmıydın reıs senFalcao yedekse öncelik acaba kim, kim, KIM?