Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
özelden yazdım 1-2 arkadaşa ben kulüpte yetkili değilim sağolsun arkadaşlarım bilgi sağlıyorlar direkt aktarayım ama ümitlendirmek de istemem:

-banega 3-4 güne gelir
-forvet 3-4 güne belli olacak samatta leçistıra daha yakın o zor
-cuelların kulübüyle görüşme devam ediyor büyük ihtimalle bitecek
-banegada her şey hazır istenilen zamanda alınır
-mariano, belhanda, diagne satış listesinde
-marcaoya 15m€ teklif var (twitterda biri 18 yazmış belki yükseltmişlerdir) biz 20 istiyormuşuz o fiyat verilirse satılacak
-marcao satılırsa yerine mangala alınacak

zaten bunlar söylendi dün, özelden yazdığım arkadaşlar tek teyit noktam şu an sjsjsjsjsj

bana söylenenler bunlar genelde söylenen şey 5 saat ile 2 gün arasında basına düşüyor zaten yeni bir şey yok, gelişme olursa yazarım.
Özelden yazıştığı kişilerden birisi de benim. Demir Bey'i şahsen tanımam ama Banega ve Seri bitti diye bir mesaj yazmıştı 5-6 gün önce burada. Sonra tahmin ediyorum modlar hemen sildi mesajı. Kendi de silmiş olabilir. Bunun üzerine özelden sordum Seri kesin bizde dedi. İlk başta inanamadım ama bir kaç gün sonra transfer açıklandı. Ben verdiği bilgileri dikkate alıyorum.

Seten Diagne giderse falcao gelir yazmış bonservissiz yıllığı da önemli değil baya bir maaş açıldı zaten yillik

Ibrahim Seten, Diagne giderse Falcao gelir yazmış lan.

Duygularım darmadağın anlayamazsınız.

Bir yandan ‘yaşlandı artık Falcao, bu tür işlerden vaz geçmemiz lazım’ diyor.

Şeytan ise, ‘FALCAO LAN BU BİREBİRDE BANA GOL ATAR, EL TİGRE’ diyor.

Ne yapmak lazım.. bu gözler Falcao’yu Arena’da görmek istiyor sanırım. :(

Donk var flan demeyin de

1563430815406.webp

Falcao yıllık 4.5 a falan anlaşıldıysa hemen gelsin, hiç tartışmaya bile gerek yok. Alırsın yanına bir tane genç scout transferi tamam.

Samatta iyi bir ıyuncu ama topu önüne isteyen bir futbolcu. Sırtı dönük falan oynayamaz. Attığı gollere bakın, açık alan oyuncusu. Kapalı defanslarda etkisiz kalır.

Santrafor ve kaleci riske edilecek mevkiler değildir. Para kazanmak istiyorsan diğer bölgelere genç yetenek al üret sat. Ama bu bölgeler için parayı bayılacaktın. Biz ticari bir kulüp değiliz biz yarışmacı bir kulübüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt