Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Düz duvara tırmanacak takım bu gidişleAlfred Duncan mı yok artık çıldırtcak mısınız bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düz duvara tırmanacak takım bu gidişleAlfred Duncan mı yok artık çıldırtcak mısınız bizi
yokları oynadı demek büyük adaletsizlik.fulhamın en iyisiymişSeri iyi guzel transfer, lakin bircogumuz bu oyuncuyu bundan 1 ay oncesine kadar tanimiyordu veya takip etmiyordu diye tahmin ediyorum. Ne olduda 1 ay icinde boyle bir degisim sergiliyoruz forum olarak. Lutfen asiri gaza gelmeyelim. Iyi guzel topcu, ama kurtarici falan degil. Seriyi aldik diye CL ceyrek final yapalim diyen var. Yapalim tabi, lakin bir Seri ile olacak degil bu isler.
Seri bu sezon Fulhamda yoklari oynadi. Benimsenmedi diye okudum forumlarinda. Bence beklentilerle cosmayalim. Cok katki verecektir evet, ama karsilayamayacagi beklentilere girmeyelim. Biraz transfer açlığından kaynaklanan bir durum, her kalburustu oyuncudan deli bir performans bekliyoruz. Transfer risk isidir. Umarim bu risk tutar
Afrika kupasi bitince F.TerimAgha noluyor yav Nijeryalı Ozornwefır, Kongolu Luyindama, Fildişili Seri, Ganalı Duncan, Tanzanyalı Samatta..![]()
Banega ve Samatta'yi kastediyor bence.rodopun b.... benzema olabilirmi? yasida geldi?
Niye kiralasınlarki ilk 11 oyuncularını?Kiralık olarak diyorlar
yaşlarını bilmem ama beyinsiz oldukları kesin.Seriyi araya girip biz alalım diyen var. Ekici cyprien'den iyi diyen de var. Bu antudakilerin çoğu 5 yaşında herhalde
EvetDiagneyı devre arasında satarız en kötü diye bir alternatifimiz de var değil mi arkadaşlar. Eksiye düşsek de olur yani sezon başında.
Doğru diyorsun ben sadece nasıl alacağız deyince , kiralık olduğunu belirttim paylaşılan haber deNiye kiralasınlarki ilk 11 oyuncularını?