Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ligde; *1984 doğumlu Vagner Love,*1985 doğumlu Gomis gol kralı oldu. *1980 doğumlu Samuel Eto 50 gol atıp gitti.36 yaşında Drogba bize çeyrek final oynattı. Az kala Madrid’i eliyorduk.

1986 doğumlu Falcao’da bu kalitede. Kimse Falcao’ya burun kıvırmasın.WorldClass bir forvet!

Alıntı
Drogba Real’e topukla gol attı.Orada 100 futbolcudan 90’ı Real’e karşı bırak topukla vurmayı eli ayağına dolaşmaktan Eren örneğinde olduğu gibi ıskalar.En iyi ihtimal tribünlere yollar.İşte bu yüzden Falcao çok önemli bir transfer olur.

Twitter da primcilere gün doğdu
Herkes bir şey yazıyor

Beşiktaş örneği sıktı artık. Tamam bende veriyorum o ornegi ama bizde falcao gelirse 3 30 yas ustu garanti olacak. Falcao babel ve nagatomo. Beşiktaş komple yasli bir takimdi zaten

muriqi için kırmızı halılar serip ronaldo'yu almış gibi videolar yapan fenere falcao transferi ile cevap vermek çok hoş olmaz mıydı

twitterda şekil şemal değişikliği mi oldu beyler

neden bende böyle saçma sapan bir ekran çıktı

Renktaş Selçuk + Fernando + Ndiaye üçlüsünün primler hariç aldığı para 9 milyon euro ki primleri işin içine katarsan 12-13 milyon euroyu bulur....Seri'ye 2.5 verdin + Banega gelse 3.2 milyon euro versen o mevkide geçen seneye göre tasarruf yapmış oluyorsun.. Diagne 2.3 milyon euro alırken Falcao'nun 3.5 alması ( sponsorluk hariç kulübün ödeyeceği para ) + Geçen sene Rodriguezi gönderdik yerine adam almayıp yeni Babel'i aldık..Eren ve Sinan'a yine primler hariç 3.5 milyon euroya yakın para veriyordun...Yani geçen sezonla eşdeğer maliyetinde ama çok daha güçlü şampiyonlar ligi kadrosu oluşturuyorsun ve kulüp paraya boğuluyor her alanda..Diagne'nin formasını kimse almaz ama Falcao gelsin parası 1 ayda çıkar emin ol.
Ben inanmıyorum hocam.Kulübün satma potansiyeli olmayan aldığı her adam kulübün altına atılmış dinamit.Bende çok beğeniyorum ismi geçen adamları ama yüzleşmemiz gereken gerçekler var. BJK'de bizim ki gibi takım kurmaya çalıştı.Sonrasında Beşiktaş semtinde bulunan noterler kulübe çalıştı herhalde. Hergün bir futbolcunun ihtar haberi çıkıyor adamlarda.Bizim çarkı döndürmemiz lazım.

Bugün gelecek beklentisinde olunan KAP açıklaması muhtemelen SERİ ile ilgilidir.

Falcao demek golün adı demek. Ver coşkuyu..

Mustafa başkan seni bekliyoruz inan edin:-)

Muslera

Linnes -- Luyindama - Marcao - Nagatomo

WANYAMA

Feghouli - YB10 - Seri - Babel

WAMANGITUKA

pfdk-den-fatih-terim-e-3-mac-men-11441878_o.jpg

falcao geliyorsa o zaman parayı kaliteli ortasahaya gömelim

hem de genç olsun

deniz türüç gibi adamlara bonservis vermek için santrafora bonservisten kaçılmıyordur umarım

(Mariano, Nagatomo, Selçuk, Donk, Kostas) Bu oyuncuların hepsi seneye serbest zaten. Bir iki tanesi yedekte devam edecek. Kalecinin 33 olması problem değil. Ve elinde hala piyasası olan, değerli ve genç futbolcuların var. (Marcao, Luyindama, Linnes, Belhanda vs vs)
BJK'nin durumu biraz farklıydı. Ancak genel uyarıya katılıyorum. BJK'nin düştüğü hataya düşmemeli.
Son olarak gerekirse alt yapıdan anka kuşu çıkarır yine yardiririz yeeaa :ddd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt