Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla açıkçası Falcao yerine Samatta'yı tercih ederim

En azından satıp para kazanabiliriz

Falcao Samatta ikilisi enfes olur

4-5 milyon euro maaşa fazla diyorum bahsedilen rakamlar 7-8 milyon seviyelerine çıktı.

Falcao'ya bu paraları bağlamak maddi açıdan intihar ile eş değer.

Drogba gibi bir adam asla değil hem kalite hem karakter hem fizik olarak yanına bile yaklaşamaz bence. Drogba ayrı bir durum.

Umarım bu hatadan ve rüyadan taraftarı resmi bir yalanlama açıklaması ile uyandırırız.

Resmen akıl tutulması Falcao için konuşulan rakamlara rağmen gelsin demek.
yarisini sponsor ödeyecekmis, sanirim bizden feghouli'den az kazanacak

Bilgisizliğimdrn soruyorum renktaşlar bu kukupler birliği çok gerekli birşeymi örneğin Galatasaray ben çıkıyorum yayın ihalesinide tek başıma yapacagım dese olabilirmi böyle birşey sonucta bu kulupler birliğinin hepsi bizim karşımızda bildirge bile yayınladı adamlar 3 ezik kullanıyor kukupler birliğini (orman koç gümüşdağ)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olamaz. Bir sürü engel sayılabilir bunun için ancak en netleri:

1-Maçları kendi kendimize oynamayacağımız için rakibin yayın haklarını da satın almamız lazım
2-Öyle bir teknik donanımımız yok her stada bunları kurmamız lazım.

Edit: Yasa da izin vermiyor imiş böyle bir duruma ki mantıklı.

Bilgisizliğimdrn soruyorum renktaşlar bu kukupler birliği çok gerekli birşeymi örneğin Galatasaray ben çıkıyorum yayın ihalesinide tek başıma yapacagım dese olabilirmi böyle birşey sonucta bu kulupler birliğinin hepsi bizim karşımızda bildirge bile yayınladı adamlar 3 ezik kullanıyor kukupler birliğini (orman koç gümüşdağ)

Yayın ihalesi klüpler birliği ile alakası yok.. klüpler birliğini anca tavsiye kararları alıyor.. sembolik..

Yasalar tek başına yayın ihalesine katılmana engel.. bunun ne tff ile ne de klüpler birliği ile ilgili bi bağı var

Düsünüyorumda Bu Falcaoyu illaha Yarina kadar yetistirmek mi istiyor acaba yönetim? febenin 19.05 göndermesine cevap olarak 19.07.2019 Saat 19:07 de KAP falcao olursa neler olur acaba

Yayın ihalesi klüpler birliği ile alakası yok.. klüpler birliğini anca tavsiye kararları alıyor.. sembolik..

Yasalar tek başına yayın ihalesine katılmana engel.. bunun ne tff ile ne de klüpler birliği ile ilgili bi bağı var

O zaman çıkılabilir yani külupler birliğinden

Adamin maasi forma satislari karsilar.

Hocam nereye karşılar ya yapmayın etmeyin ya!

Döviz kurundan haberiniz var mı? Forma kaç para max 300 tl.

150.000 adet forma sattık mı biz hiç şu ana kadar? Yok.

Drogba, Sneijder geldiğinde bile 100.000 adet forma rakamına çıkamadık.

Neden bahsediyorsunuz? Ayrıca forma satışları kulübün kasasına direk kar olarak girmiyor.

300 TL'nin yaklaşık min. %60'ı Nike alıyor. 150.000 değil en az 300.000 adet satarsak anca karşılarız zaten o da imkansız.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt