Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.189
- 4.696
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba'yı unuttun.Jardel den sonra her türlü golü atabilme kapasitesi olan 2. Oyuncumuz olacak galiba
marianoMuslera
Mariano
Linnes
Nagatomo
Luyindama
Marcao
Seri
Donk
Feghouli
Belhanda
Babel
Diagne
Mitroglou
Ozonwafor'un bir şekilde kiralanacagini düşünürsek kadroda 13 yabanci var.
Fernando'nun yerine 1 yabanci gelecek orta sahaya 14 olacak ve kontenjan dolacak.
Diagne yerine falcao ya da başka bir forvet gelir yine 14 yabanci.
Bence de onyekuru gelmeli ama kimin yerine?..
Falcao ile Samatta aynı anda olmaz... Bir kere sisteme aykırı... 10 milyona alacağın adamı yedek kulübesinde oturtamazsın. 2 li forvete döndün diyelim Cuellar ı niye alıyorsun o zaman? Alacaksan 2 8 numara al ya da Seri Belhanda oyna ki o olaya Terim sıcak bakmaz....Cuellar - Falcao - Samatta olabilir , Diagne gidişi ile elimiz çok açılacak.
OS cok kisa kalir böyledeSamuel Bastien de olur 22 yaşında merkez orta saha
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Samuel Bastien ve Yacine Brahimi diye iki topçu buldum tekBak bi fransoz sitelere vardir elbet bi liste
Liverpool a transfer olmuş son anda pürüz çıkmış iki sene önce.Samuel Bastien de olur 22 yaşında merkez orta saha
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yönetim düşünsün : )mariano + diagne gider diyorum ya. Belhandayi sanmiyorum + Mitro kiralik maas olayini nasil yapacagiz
Samuel Bastien ve Yacine Brahimi diye iki topçu buldum tek
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Samatta çok yönlü oyuncu aslen forvet olsada, ayrıca Falcao biraz sakatlık sorunu bulunan oyuncu bilmiyorum imkansız gelmiyor.Falcao ile Samatta aynı anda olmaz... Bir kere sisteme aykırı... 10 milyona alacağın adamı yedek kulübesinde oturtamazsın. 2 li forvete döndün diyelim Cuellar ı niye alıyorsun o zaman? Alacaksan 2 8 numara al ya da Seri Belhanda oyna ki o olaya Terim sıcak bakmaz....