Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samatta için 3 m euro kiralama ve 9 m euro zorunlu satın alma opsiyonu deniyor. falcao'yu bedava alıp, samatta için ayrılan bütçeyi keşke rongier için kullansak. tam aradığımız ve seri'nin yanına lazım olan futbolcu.

demiş gurpegi.samatta için kiralık-opsiyon teklif 10 milyondu ama 13 istiyolardı.3+9 ise kabul ederler ve gelir

Akbaba,Mitroğlu,Cagne'ye vereceğimiz paralarla Gomis'e çok rahat zam yapardık.
Geriye dönük senaryo yazmak kolaycılığını sana hiç yakıştıramadım Uğur kardeş...Gomis' in talepleri asla kabul edilemezdi, sonraki hamlelerin yanlışlığı bu gerçeği örtemez...

Bir futbolcu transfer ediyorsun; beklentini karşılamasa bile paşa paşa yerine getiriyorsun, sözleşmeyle sabit taahhütlerini. Bir başkası beklenen performansı verebildi diye, devam eden, hiç kimsenin kariyeri boyunca vermediği kontratı verdiğin yaşı geçkin adamın extra taleplerde bulunmasını mı savunuyorsun?!..

Akbaba bence de o maliyetle alınmamalıydı. Kostas ve Diagne doğru tercihler değildi. Bunlar ayrı konular. Gomis kalmış olsa, aynı katkıyı vereceğinin garantisi mi vardı hem?...

Bunlar geçmişte kaldı, 34 yaşındaki Gomis' i bu sezon hala da istermiydin?, derdi buydu herifin zira...

Keşke ama o durumda bile Falcao (Yıllık ücretinin yarısı bile bizi aşar) + Samatta olmaz ve olmamalı. Bir futbol takımının başarısı yalnızca forvet oyuncularının kalitesine bağlı değildir...
Birincisi Falcao orta vadeli bir cözüm. Katki verecegi süre max 2-2,5 sezon.

Ikincisi Terim'in en tercih ettigi ve TSL'de özellikle alan savunmasi yapan anadolu takimlarina karsi su anki sistemimizden cok daha etkili olan 4-4-2'yi ligde en az 15-20 macta kullanabiliriz.

----------Falcao-------Samatta------------
Babel-----Seri-----Esiti/Cuellar-----Feg

seklinde.

Ücüncüsü momentum. Ligi domine etmeye basladigimiz bir dönemde rakiplerin, olusan farki kapatacak mali gücü de yokken kadro kalitesindeki farki arttirmak gerek.

Dördüncüsü Falcao gelsin yada gelmesin, Samatta ayarinda ve yasinda bir forvet almamiz şart. Falcao gibi yasina ragmen fit ve golcü olarak formda olan world class bir oyuncuyu bonservissiz alma şansı nadir dogar. Nedeni farkli olsa da Drogba da öyle geldi. Burada Falcao asli degil, bonus (ama etkili) transfer olur.

Şu malı alıyorduk bir ara sanırım
8e4a6c9fc1bcbe424d73e8db07aca355.jpg

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Rodop bugünü kritik gün işaret etmişti
Ayrıca Forumdan Demir P. Baş kullanıcı adlı renktaşımız Banega nın geleceği duyumunu aldığını söylemişti
Bekleyelim bakalım şimdi bir de Falcao çıktı..

Emre Mor gelsin bonservisiyle ilk 11de istiklal marşı okuyabilecek bir oyuncumuz olsun diyecegimde..

Adam dogrudurust Turkce bilmiyor. Istiklal marsimizi nerden bilecek

Geriye dönük senaryo yazmak kolaycılığını sana hiç yakıştıramadım Uğur kardeş...Gomis' in talepleri asla kabul edilemezdi, sonraki hamlelerin yanlışlığı bu gerçeği örtemez...

Bir futbolcu transfer ediyorsun; beklentini karşılamasa bile paşa paşa yerine getiriyorsun, sözleşmeyle sabit taahhütlerini. Bir başkası beklenen performansı verebildi diye, devam eden, hiç kimsenin kariyeri boyunca vermediği kontratı verdiğin yaşı geçkin adamın extra taleplerde bulunmasını mı savunuyorsun?!..

Akbaba bence de o maliyetle alınmamalıydı. Kostas ve Diagne doğru tercihler değildi. Bunlar ayrı konular. Gomis kalmış olsa, aynı katkıyı vereceğinin garantisi mi vardı hem?...

Bunlar geçmişte kaldı, 34 yaşındaki Gomis' i bu sezon hala da istermiydin?, derdi buydu herifin zira...

Ben Gomis'e kızsam da çok seviyordum.Hala da isterim.Bazen daha fazla masrafa girmemek için zam yapmak da gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt