Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar duyum söylemiycem söylemiycem forumda diyorumda bu duyum sayılmaz esiti ismini kim attı ortaya onu merak ettim forumda cok yazılmıs 11 lere konulmus

Uyku yok Falcao'nun eşi taraftarlarımızın yorumlarını beğenmeye başladı.

arkadaslar duyum söylemiycem söylemiycem forumda diyorumda bu duyum sayılmaz esiti ismini kim attı ortaya onu merak ettim forumda cok yazılmıs 11 lere konulmus
Esiti ismi, Şükrü Hanedar Belçika'ya transfer görüşmesi yapmaya gidiyor haberleriyle birlikte acaba Esiti mi istediğimiz futbolcu derken yayıldı. TRT Spor'da tahmin yürütüyorlardı Belçika haberlerinden sonra.

Ben Gomis'e kızsam da çok seviyordum.Hala da isterim.Bazen daha fazla masrafa girmemek için zam yapmak da gerekiyor.
Vizyon ikonu Aysal Hazretleri de aynı düşünceyle olsa gerek, Burak-Selçuk' un sözleşmelerini kallavi zamla uzatmıştı!. Bu akla zarar hamle sebebiyle, birinin transferi birkaç yıl gecikmeyle ve daha düşük bedelle gerçekleşti, diğerine en az 7-8 milyon fazladan para ödedik. Yerli-yabancı olmaları dışında fark nedir sence?...

Esiti ismi, Şükrü Hanedar Belçika'ya transfer görüşmesi yapmaya gidiyor haberleriyle birlikte acaba Esiti mi istediğimiz futbolcu derken yayıldı. TRT Spor'da tahmin yürütüyorlardı Belçika haberlerinden sonra.
belçikada cimbom ajanstada yazdım samatta yaremceuk nakamba görüşmeleri yapıldı esitiyle ilgimiz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt