Cenk Doğan
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2019
- 875
- 421
- 558
Aleyküm Selam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoperleri Mancini’yi de 26’ya Roma’ya verdiler birkaç gün önce.atalanta kulüp tarihinde en yüksek bonservisi muriel'e vermis. kendisi forvettir ve 15m bedelle almislar. marcaoya asla 14m vermezler. adamlar salak degil. öyle bir parayi stopere vermezler.
Müthiş olur, cuk oturur ama 31 yaşında daha genç oyuncular almak lazım artık.Luiz Gustavo'nun performansı nasıl son yıllarda? Biz neden ilgilenmiyoruz, iş yapmaz mı?
Luiz Gustavo'nun performansı nasıl son yıllarda? Biz neden ilgilenmiyoruz, iş yapmaz mı?
Sen bide Cem Dizdar’ı dinleBu Serkan Recber'i konusurken bir tek ben mi yorucu buluyorum.
Yapmaz. Inanilmaz dibe vurdu. Stopere çektiler adamı. Alan parselleyemiyor artik. Insallah kuslar alir fena ellerinde patlarLuiz Gustavo'nun performansı nasıl son yıllarda? Biz neden ilgilenmiyoruz, iş yapmaz mı?
arkadaslar duyum söylemiycem söylemiycem forumda diyorumda bu duyum sayılmaz esiti ismini kim attı ortaya onu merak ettim forumda cok yazılmıs 11 lere konulmus
Esiti ismi, Şükrü Hanedar Belçika'ya transfer görüşmesi yapmaya gidiyor haberleriyle birlikte acaba Esiti mi istediğimiz futbolcu derken yayıldı. TRT Spor'da tahmin yürütüyorlardı Belçika haberlerinden sonra.arkadaslar duyum söylemiycem söylemiycem forumda diyorumda bu duyum sayılmaz esiti ismini kim attı ortaya onu merak ettim forumda cok yazılmıs 11 lere konulmus
Vizyon ikonu Aysal Hazretleri de aynı düşünceyle olsa gerek, Burak-Selçuk' un sözleşmelerini kallavi zamla uzatmıştı!. Bu akla zarar hamle sebebiyle, birinin transferi birkaç yıl gecikmeyle ve daha düşük bedelle gerçekleşti, diğerine en az 7-8 milyon fazladan para ödedik. Yerli-yabancı olmaları dışında fark nedir sence?...Ben Gomis'e kızsam da çok seviyordum.Hala da isterim.Bazen daha fazla masrafa girmemek için zam yapmak da gerekiyor.
belçikada cimbom ajanstada yazdım samatta yaremceuk nakamba görüşmeleri yapıldı esitiyle ilgimiz yokEsiti ismi, Şükrü Hanedar Belçika'ya transfer görüşmesi yapmaya gidiyor haberleriyle birlikte acaba Esiti mi istediğimiz futbolcu derken yayıldı. TRT Spor'da tahmin yürütüyorlardı Belçika haberlerinden sonra.
Vermişti sözlükte sanırım. Bahsedilen 7 milyon eurolar falan yok diyordu. Daha düşük maliyete bitecek demişti.gülperi falcao duyumu vermedi dimi
6 NUMARA KIM OLAVAK REYĞZfejsa ve josef de souza menajerler önerdi fatih hoca istemedi onlarıda konusmayın
fejsa ve josef de souza menajerler önerdi fatih hoca istemedi onlarıda konusmayın