Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüreğimin ucunda asılı bir efkar
Ne halimden anlar ne aman dinler
Benden daha kara değildir bilriim
Üstüme yağar geceler

Baharımı sen alıp gittin benden
Güneş yalnız senin şehrinde
Bir başka bahara göç etti kuşlar
Ben hala aynı mevsimde

1563493315195.webp

bekleri değiştirmemiz lazım ama önümüzdeki sezona kalır o iş sanırım reyz.

bu arada Gurrpegi Marcao için 15 Milyon teklif geldiğini ve elimizin tersiyle ittiğimizi söylemiş.
o dediğim işin espirisi zaten reis. evet beklerin değişmesi lazım hatta mariano bu sene gider ama o bölgenin değişimi dediğin gibi seneye kalır.
hoca geçen yıl devre arasından önce yoğun bi değişim olacak derken bu derece bişey beklemiyordum. hersey depteki moskova maçında delirip kafasını sallamasıyla basladı :asd:

Bence falcao veto yerse daha iyisi icin yer bu saatten sonra

ben Falcao'nun veto yerse maddi yükünden ötürü yiyeceğini düşünüyorum.

Falcaonun kariyerine, futbolculuğuna vs diyecek lafım yok lakin istemiyorum.

Bu tarz transferlerden uzak durulması gerektiğini düşünüyorum artık.

Samatta ismi olursa çok sevinirim ve çok uyumlu 1 hamle yapmış oluruz.

Bu sefer bu Falcao işi geçen seneden bayağı farklı duruyor. Don lastiği gibi uzamadı mesela , ismi çıktı sanki yarın kap gelecek gibi bir hava var şaşırtıcı derecede.
Hadi bizim medyayi geçtim, italyasindan fransasina güney amerikadan transfermarkta kadar hemen hepsinde Falcao Galatsaray'da menvalinde gibi haberler var..
İnsanın inanası gelmiyor, her haber heyecan yaratıyor neredeyse tabi ama gelmezse de yönetime sallayacak halimiz yok.
Çok büyük transfer olur çok, inşallah diyelim ve yavaştan uyuyalım :)
Herkese iyi geceler hayırlı cumalar. Öğlen gibi görüşürüz :)

Porto Falcaoya bahsedilen rakamları vermez

Atletico da ki kalinic uyar mı bizim takıma sizce ,falcaonun maliyeti vs. den vazgeçilirse ?

Hala forma gogus sponsoru yok. Son iki sezonun sampiyon takimin sponsoru coktan belli olmaliydi. Teklifler varmis da "sececeklermis".

Fatih Terim'den sonra bu takıma Igor Tudor gelmeli.. Hocamın oynattığı sistem kadar güzel bir şey görmedim ben.. Aşırı heyecan verici bir taktiği vardi.. Ah hocam ah yediler, bitirdiler seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt