Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'yu istemediğimi dün söyledim ama katacakları sadece saha içinde olmaz saha dışında çok fazla şey katar, Drogba gibi. Bu tarz Güney Amerika, Afrika'daki ülkelerin idol isimlerinin katkısı büyük olur.

Bu konuları iyi yönetmek lazım mesela Muslera'nın yıllardır Uruguaylı potansiyelli gençleri bize yönlendirmemesi ya da bu alanı kullanmıyor oluşumuz büyük hata. Drogba baskın bir adamdı dolayısıyla liderdi eğer Falcao da karakter olarak böyleyse bu konuda katkısı olacaktır.

Bunlar batırmaz, haketmeyen topçulara haketmediği kadar bonservis ve maaş verirsen batarsın.
İşte o yaşta o maliyeti o adam hak eder mi sıkıntı orada zaten. Satılmayacak ve uzun süreli sende oynamayacak hiçbir futbolcuya o paralar verilmemeli. Paraya para demeyen kulüpler bile bunu kolay kolay yapmıyorsa biz neyimize güvenip yapıyoruz?

Aynı yaşta, benzer bonservis bedeliyle Aboubakar varken neden Samatta ile ilgileniyoruz anlamadım. Aboubakar, Samatta'ya göre hem kendini ispatlamış hem de piyasası olan bir futbolcu

Ayrıca oyun özelliği olarak düşünürsek Aboubakar'ın sırtı dönük oyununu Samatta'nın oynayabileceğini sanmıyorum
Benzer bonservis degilz. Abou icin 12-18 + 3.x Maas ayirman gerek.
Sametta icin 8-12 bonservis + 1.8-2.8 arasi maas

gurpegi yorum yapmış o konuda,editledim.ama son haberlere göre 3 milyon+9 teklif
3 milyon euro kiralama bedeli ve 9 m euro zorunlu satın alma opsiyonu varsa, transferin bitme olasılığı çok yüksektir. premier lig hariç o parayı veren pek çıkmaz.

edit: renkdaşlar ben çıkan haber üstüne yorum yaptım. bir şey bildiğim yok, lütfen beklentiye girmeyin:(

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)
19 Temmuz 2019 09:01 ~ 09:20 · gurrpegi
Bu entryisi mi

Arkadaşlar; "bir gol atar maliyetini çıkarır, forma satışından maliyetini çıkarır, karizması yeter sponsorluktan maliyetini çıkarır" gibi söylemleri bırakalım böyle diye diye batmanın eşiğine geldik. Bize takıma katkı verecek ayrıca satılma ihtimali olan son durağı bizim olmadığımız futbolcular lazım.

1563522483257.webp

Biri arkadaşa hayal kurmayı öğretsin.

Bu muhabirler ne halta yarıyor. Arkadaşlar kampa gitmiş okadar genç çocuk var. Bir haber verin da teknik heyet ne beklenti de ne istiyorlar

İşte o yaşta o maliyeti o adam hak eder mi sıkıntı orada zaten. Satılmayacak ve uzun süreli sende oynamayacak hiçbir futbolcuya o paralar verilmemeli. Paraya para demeyen kulüpler bile bunu kolay kolay yapmıyorsa biz neyimize güvenip yapıyoruz?
Drogba, Snijder, Hagi, Popescu ... hak etmedimi renkdaşım. Buldun mu bu şekilde kaliteyi alıcan.

Benzer bonservis degilz. Abou icin 12-18 + 3.x Maas ayirman gerek.
Sametta icin 8-12 bonservis + 1.8-2.8 arasi maas

İkisi de 10-11 arası alınır. Geçen sene Aboubakar, kariyer sezonunu yaşadığında bile Sevilla 15-16 teklif etti Porto'ya. Adam geçen seneyi neredeyse boş geçirdi. Porto'nun Aboubakar'ı şu an 15'e falan satması mümkün değil.

Güya S. Moskova'da Ze Luis'e 35 milyon euro istiyordu, 8.5'a sattılar.

Sadece yıllık olarak Samatta ve Aboubakar arasında 1 milyon euro olur. O da gayetle alınabilir bir risk. Önümüğzdeki sene Mitroglou'nun 2.700'ünden kurtuluyoruz. Aboubakar'ın arkasına düşük yıllıklı bir scout transferi yaparız, dengelenir orası

Falcao'yu istemediğimi dün söyledim ama katacakları sadece saha içinde olmaz saha dışında çok fazla şey katar, Drogba gibi. Bu tarz Güney Amerika, Afrika'daki ülkelerin idol isimlerinin katkısı büyük olur.

Bu konuları iyi yönetmek lazım mesela Muslera'nın yıllardır Uruguaylı potansiyelli gençleri bize yönlendirmemesi ya da bu alanı kullanmıyor oluşumuz büyük hata. Drogba baskın bir adamdı dolayısıyla liderdi eğer Falcao da karakter olarak böyleyse bu konuda katkısı olacaktır.

Brezilya futbolunun idollerinden biri yıllardır bizde,kaç tane Brezilya lı gencimiz oldu

Drogba, Snijder, Hagi, Popescu ... hak etmedimi renkdaşım. Buldun mu bu şekilde kaliteyi alıcan.
parayı hak etmesi normalde bizim vermemiz normal mi? Demek istediğim bu oyuncu kendi maliyetini çıkaracak mı? Biz bu oyuncunun maliyetini çıkaracak pazara sahip miyiz? Çok yüksek paralar kazanmadığımız için çok yüksek paralar vermeyi ben mantıklı görmüyorum. Tabi karşı fikre de saygımız var. Ayrıca bende böyle dünya yıldızlarını isterim ama bir de gerçekler var ortada.

Burda o kadar altyapı diyoruz. Kampta gelecek vaadet eden ,teknik heyetin planlamasında on planda olan hangi oyuncuyu biliyoruz.

2016 yılında 42 M€ bedelle Çin’in Guangzhou Evergrande takımına transfer olan 32 yaşındaki Jackson Martinez, Kayserispor’un teklifini kabul etti. Martinez, geçtiğimiz sezon kiralandığı Portimonense takımında 27 maçta 9 gol 3 asistlik bir performans sergilemişti. (Skorer)

D_0rC_mX4AEwbjd.jpg

Bazı renkdashlarda jose josef sinyalleri görüyorum.

alternatifin alternatifidir josef , bizim gittiğimiz değil bize teklif edilen bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt