- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
benden onay aldı kaynağı güvenilir bir birey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benden onay aldı kaynağı güvenilir bir birey.
Fit olmayan gitsin EPL'den takım tutsun fakat üçü de gelmez . Aralarında en gelmeyecek olanı da Seri'dir boşuna ümitleniyor yine taraftar Seri gelmez .Seri Samatta Banega fitmiyiz arakadaşlar bu 3 transfer yeter mi
Aurier kumarı oynanmalı mı?Banega gelirse Belhanda gider iyi bir 6 numara alınır.
Fırsat olursa ben sağ bek alınması taraftarıyım ayrıca.
yok, benim arkadas Ispanya'daSeri Ispanyadami Ustam?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Cahilligime verin lutfen Done nedir ? Oyuncu mu yoksa baska bisey mi ?benden onay aldı kaynağı güvenilir bir birey.
aslında bu benim içinde bir soru...Antuda suan kan aglaniyor, cok ama bos transfer yapiyoruz diyorlar.
Arti, bu Seriye nasil getirdiler delirecem diye yorumlarda mevcut.
Link alalım üstat. Zaman geçmiyor zaten başka türlü.Antuda suan kan aglaniyor, cok ama bos transfer yapiyoruz diyorlar.
Antu'da Seri transferine üzülüyorlarsa bu adamda gerçekten iş var demek kiAntuda suan kan aglaniyor, cok ama bos transfer yapiyoruz diyorlar.
Hangi oyuncu için kaynak sağlam kardeşim
Seri Samatta Banega fitmiyiz arakadaşlar bu 3 transfer yeter mi
Arda konusuna gelince de... Arda Galatasaraylılığını ispatlamak istiyorsa çok cüzzi bir rakama evet der, yedek kulübesinde kalmayı kabullenir ve takım içerisinde söz sahibi olmak için kulis yapmaya çalışmaz. Bunlar olmadığı sürece Florya nın kapısından içeri girmemeli. Bu denli büyük paraların döndüğü ortamlarda hatır gönül işlerinin olmaması gerekiyor. Takıma katkı sağlamayacaksa konuşmanın anlamı yok
demek istiyor ki işlemler tamamlandı, oyuncular bizde.Cahilligime verin lutfen Done nedir ? Oyuncu mu yoksa baska bisey mi ?