Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diagne gittiyse ben transfer dönemini beklediğimizden çok erken kapatacağımızı düşünüyorum avrupa basınının falcao yu çok dillendirmesi de umutlarımı çok yeşertiyor çok güzel şeyler olacak gibi

Belçikave Hollanda futbolu benzeşiyor, adamların stoperleri bile ofansif bence kapanan takım bulman zor.

Büyük maç performansları iyi değil Samatta'nın, eksiklerini görmek istiyorsan o maçların özetlerine bak.

Dünyadaki tüm maçların geniş özetlerini veren siteler vardı o lig için de @Arda Sadi veya @Alper Altun yardımcı olabilir.

Belçika da iyi performans veren oyuncu burda da verir.Hollanda gibi bir lig değil.Çok daha kompakt.Onyekuru belçika da attığının bile azını attı burada. O yüzden samattaya olumlu bakıyorum.

josef aylardir maca cikmadigi icin onu alamayiz. bizim ligde kendini ispatlamis olsa da büyük risktir.

Ekli dosyayı görüntüle 51629

Esiti'nin oynadigi takim su sekilde oynuyor. Bizimle ne kadar uyumlu diye sormayacagim.

Tek yönlü bir oyuncu oldugunu, Milli Takimda olmadigini, bagli oldugu menajerlik sirketinin Ozornwafor, Shehu, Emre Kilinic, Etebo, Belhanda, Trezgeuet, Nakamba, Rodrigues, Ndiaye ve Onyekuru'nun da menajerlik sirketi oldugunu unutmamak gerekiyor. Ayrica bizim alt yapidaki bazi oyuncular da bu sirkete bagli. Etebo gibi bir oyuncu bile bir cok kez bizimle birlikte anildigina göre bu menajer oyunu sanki. Elindeki en iyi orta saha Nakamba. Teknik kapasitesi daha yüksek, albenisi olan bir oyuncu ama son sezonda belli ki bir seyler oldu. Oynamadi fazla.

Orta sahaya Fabian Ernst mi yoksa Michael Fink gibi bir oyuncu mu istiyor, onu hocanin sadece kendisi bilir. 5 adamla hücum edip orta sahada tek adam birakmak istiyorsa Esiti gibi tek yönlü bir oyuncu olabilir.. Aksi taktirde olmaz.
Bu kadat detaylı analize gerek yoktu. Esitiye videolardan baktım ligde onun kadar güçlü adam yok herhalde Donk'tan bile güçlü ve çabuk ama kafası çalışmıyor, hücum yönündei eksiklik de bu yüzden, fiziği sayesinde çalım da atıyor yoksa.

Lawal'a benzettim ben.

Josefin sakatlığına karnından diyorlar ama ben de geçen yıl az oynamış adama karşıyım her zaman.

Lüe epey sallar. inanmayın.

Belçika da iyi performans veren oyuncu burda da verir.Hollanda gibi bir lig değil.Çok daha kompakt.Onyekuru belçika da attığının bile azını attı burada. O yüzden samattaya olumlu bakıyorum.
Keyif vermiyor ama nedense, bu yıl biraz izlemeyi denemiştim.

Ben Samatta'yı doğru dürüst izlemedim. Teknik olarak yorum yapmam mümkün değil. Ancak izleyenlerin anlattığına göre bizim takıma uygun bir profil. Önümüzdeki 4-5 sene en olgun dönemi olacaktır ayrıca. Falcao ise bambaşka bir dünya. Şartlar oluşursa ikisi birden gelsin isterim ama o da şu an pek mümkün gözükmüyor.

Ben Samatta'yı doğru dürüst izlemedim. Teknik olarak yorum yapmam mümkün değil. Ancak izleyenlerin anlattığına göre bizim takıma uygun bir profil. Önümüzdeki 4-5 sene en olgun dönemi olacaktır ayrıca. Falcao ise bambaşka bir dünya. Şartlar oluşursa ikisi birden gelsin isterim ama o da şu an pek mümkün gözükmüyor.
Falcao 3.5 maaş ve 0 bonservise gelirse şartlar uygun.

20190719_125647.webp

Gecen sezon cok keyifliydi bea :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt