- 1 Ağustos 2009
- 47.144
- 49.478
- 4.878
![]()
Tackling 20 nedir yav![]()
nerdeeeeeeeeee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Tackling 20 nedir yav![]()
Kolpacının birine benzettim tarzını renktaş.
Bizim Gladbach'in IBB denen serefsiz olusumu parcaladigi macin özetini izlemek isteyen arkadaslar buyrun:
Dogru dur rnkdas ama hayatimda mexica ulkeye ayak basmadim basmam. Trump reis oyle diyoPorto'da yaşayan biri olarak katılmıyorum Gayet güzel memleket. Hele ki Latin kökenli biri için. Eski kaldığı evi de biliyorum Falcao'nun James Rodriguez ile komşu oldukları okyanusa sıfır, taşaklı yer. Ama İstanbul'un büyüklüğü ile kıyaslanamaz tabii.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
acayip keyif aldım teşekkürler.
Porto ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum Falcao için. Herhangi bir haber görmedim burada. Portolular da yaşlı olduğunu düşünüyor ki ellerinde bir sürü forvet var şu andaDogru dur rnkdas ama hayatimda mexica ulkeye ayak basmadim basmam. Trump reis oyle diyo
Bize gelmesini istermisin dostumPorto ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum Falcao için. Herhangi bir haber görmedim burada. Portolular da yaşlı olduğunu düşünüyor ki ellerinde bir sürü forvet var şu anda
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Misin ayrıBize gelmesini istermisin dostum
Sal beni be adamMisin ayrı
Iyi mi?Sa Yramcük geldi mi ?
Kes lan git Arsenal'e transfer yaptır.Sal beni be adam
Salina ve Everton geliyo haftaya sampiyon Biz olacagiz formamla gelecegim cuma gunuKes lan git Arsenal'e transfer yaptır.
Istemez miyim büyük golcü. Fiziksel olarak da hala diri. Sakatlık yaşamazsa totalde 30 civarı atar bir sezonda cl+ligBize gelmesini istermisin dostum
SgSalina ve Everton geliyo haftaya sampiyon Biz olacagiz formamla gelecegim cuma gunu