Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nakamba-Cuellar scout ekibinin bulduğu diğer adamlardan hiçbirini alamaz isek son tercih olarak Josef gelebilir.

josef gayet iyi oyuncu da 30 yaşında takım gençleşeceği yerde yaşlanıyor

ben size haber getiririm ya,yabancı basın ve italya basını iyidir.sonra da seten ve ali naci yazar işte haberleri.biizm muhabirleri bi süre kendi haline bırakalım

Diagne'ye teklif var deniyor rakam veriliyor ama ortada takım ismi yok...
Biraz ezbere yapılıyor sanki diagne haberleri..

Takım josef tarzı kesici orta saha diye bağırıyor resmen ihtiyaç bu joseften daha iyisi mümkünse tabi basalım parayı alalım yok para idareli kullanılacak forvete felan gömulecekse josef te olur..

Adam josef dedi diye kolpacı oldu. Belliki Josef isteniyor işte.Birileri Fatih Terim veto eder diyor. Sanki yöneticiler kafasına göre teklif yapıyor.

Josef e burun kiviranlar diğer adı geçen oyuncu fejsa belli ki oraya seri den sonra daha maliyetsiz biri alınacak josef hem lige hakim hem deplasman sıkıntısı için ılaç olur adam fenerde deplasman kaybetmiyorlardi ..

D_3TECsWkAIsJa4

Garry rakip takımın oyuncularını boğazlamasına rağmen o takıma gittiyse Josef de karşı takıma gidebilir. Açıklamasında ''rekabet ortamının verdiği duygularla yaşıyoruz, geçmişte rakip olduk ancak şimdi burdayım. Galatasaray'a, bu büyük kulübe geldiğim için mutluyum'' demeçleri verir ve futboluna bakar. Amatör duygularla yaklaşırsak Garry'i alıp ''sizin iyi futbolcularınızı alıyoruz zaaa'' diyen küçük beyinlere cevap vermek zorunda kalırız.
Amatörlüğü tercih ederim. Josefi yedirebiliyorsak Arda’nın suçu ne? Evladımızı istemiyorum ki josefi isteyeyim. Size kızacak değilim saygı duyuyorum ama bırakın da çirkeflerle aramızda fark olsun.

josef denen sığır 30 yaşında,iyi futbolcu desen değil,eski febeli,sattığın kadar al cezası varken dönüşü olmayan bir adam,30 yaş ve üstü kimseyi yıldız statüsünde olmadığı sürece almamalıyız.Üstünde febe formasıyla hatırlayıp özlem duyup gelmesini isteyenler var tabi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt