Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu geçmişte çok övülen celil,abdussamed,atalay,ahmet sivri,çekdar,mirza,yunus,ali yavuz falan bu jenerasyondan bi bok olmayacak galiba hoca tutmuyo bir tek ozan oynadı katkı verdi para kazandırdı gitti kısa sürede

bu erencanıda bilen yoktu sezon başı kampına katılmadan önce adını bile duymamıştım ben birdenbire çıktı sanki hoca bişeyler gördüyse oynatıyo zaten hemen geçen sezon o kadar forvet eksikliğine rağmen ali yavuza mirzaya falan hiç şans vermedi yaş olarakta bunlar erene göre daha büyükler ama bugünde eren oynadı

erencan,bozan uymaz,süleyman luş,ışık kaan,mustafa kapı bunlarla yerli rotasyonu oluşturabiliriz ademi falan almasaydık keşke ama neyse en azından yusufu almadık onada şükür

goal fransa kaynak
o yüzden tekrar paylaştım

Bugün Porto Betis hazırlık maçını izledim. Porto da bir çocuk var. Fabio Silva diye. Ayni eren gibi uzun erenden biraz daha kisa ama fizigiyle Eren'i döver. Ula yine fizik fizik fizik demeyin futbolun olmazsa olmazi abi. Bak Yunus a. Bebe gibi dolandi durdu. O fizikle is yapması için muazzam oyun görüşü lazim ee onu da senere attigi pasta gördük o da yok yani. Ya fizikli olucan ya zeki olucan basit yani

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fotomaç fbnin Lucas Lima ve Garry Cahill ile ilgilendiğini ve Miha Zajc'ı Leicester Citye satması durumunda Luiz Gustavo için harekete geçileceğini yazmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt