Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.660
- 6.743
- 768
13.5a burun kıvıracak vaziyette değiliz. Ortasaha ve forvet için fazlasıyla yeter bu para
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leipzig bile mi
Sen bence futbolla ilgilenme, başka alanlara yönel. Nkunku da kanat özellikli bir oyuncu.
Arkalarinda sponsor oldugundan ama futbol kültürü veya lig kalibresi olarak orta/alt sinif kulüplerinden. Yani öyle köklü bir kulüp degil Gladbach, Wolfsburg, Leverkusen gibi onu demek istiyorum.Leipzig mali yönden çok güçlü![]()
leipzig bile dedigin kulübün sahibi REDBULLBize orta sahaya lazim olan adamdi, dün baya iyi bir izlenim birakti bende. Leipzig bile 13m bonservis ödeyebiliyor, zalim dünya:
![]()
Christopher Nkunku - Spielerprofil 25/26
Christopher Nkunku, 28, aus Frankreich ➤ AC Mailand, seit 2025 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 25,00 Mio. € ➤ * 14.11.1997 in Lagny-sur-Marne, Frankreichwww.transfermarkt.de
Alman liginin Basaksehir'i olarak kiyasliyorum onlari.leipzig bile dedigin kulübün sahibi REDBULL![]()
2009 yılında kurulmasıyla ne alakası var paranın? Citynin ne kadar geçmişi vardı 10 yıl önce başarı olarak?Leipzig bile cünkü daha 2009 yilinda kurulmus bir kulüp ve Alman liginin orta/alt sinif kulüplerinden. Taraftar gücü vs. de diger kulüplere nazaran az.
Zaten bu yüzden Nnkunku iyi cünkü dinamik, dribling ve patlama gücü var... ileri geri calisan bir oyuncu. Bizim orta sahalar agir.
Kapta yazmayan bilgileri gerçekmiş gibi paylaşıp durmayın.Kasımpaşa'ya satış üzerinden elde ettiği kardan (10 milyon euro+) %25 pay verecek.
Kasımpaşa'ya 13'e satılırsa 750.000 vereceğiz galiba.
Kapta yazmayan bilgileri gerçekmiş gibi paylaşıp durmayın.
kiyaslayamazsin, redbull leipzig istese yaptigi transferlerle bundesligayi sallar ama adamlarin sectigi yol ap ayri, daha cok futbolcu scoutlugu yapiyorlar, dünya genelinde futbolcu bulup parlatip kendisi veya b takiminda yani redbull salzburgda yetistirip büyük paralar kazaniyorlar, bundesliganin portosu.Alman liginin Basaksehir'i olarak kiyasliyorum onlari.
Kasımpaşa'ya satış üzerinden elde ettiği kardan (10 milyon euro+) %25 pay verecek.
Kasımpaşa'ya 13'e satılırsa 750.000 vereceğiz galiba.
Bu ne? :red:Leipzig bile cünkü daha 2009 yilinda kurulmus bir kulüp ve Alman liginin orta/alt sinif kulüplerinden. Taraftar gücü vs. de diger kulüplere nazaran az.
Zaten bu yüzden Nnkunku iyi cünkü dinamik, dribling ve patlama gücü var... ileri geri calisan bir oyuncu. Bizim orta sahalar agir.
Kişisel bir durum yok yav, bu konularda medyanın sürekli Galatasaray aleyhine olacak şekilde bilgi vermeleri ve bunlara inanılması canımı sıkıyor.Keramettin adminim bana neden kızgınsın
Wolfsburg mu koklu :red:Arkalarinda sponsor oldugundan ama futbol kültürü veya lig kalibresi olarak orta/alt sinif kulüplerinden. Yani öyle köklü bir kulüp degil Gladbach, Wolfsburg, Leverkusen gibi onu demek istiyorum.![]()
Wolfsburg'un arkasinda VW var lakin tarihi 1930'lara dayaniyor. Ayrica "isci" ve "emekci" kitlesine de dayaniyor diyebiliriz. VW sirketinin oraya hizmeti gibi bir sey yani.Wolfsburg mu koklu :red:
Wolfsburgun bi farki yok haberin olsun.
sen bunlari bulamazsin, gerekirse kimse yaklasmasin diye kapisinda yatarlar nasil bulcan, bizim asil yapmamiz gereken GALATASARAY AFRICAN CLUB veya GALATASARAY AMERICAN CLUB gibi takimlar kurup 2-3 milyon euro bütce verip yetismelerini saglamak, bizim geri zekalilar körmü kac kitada arsenale, barcelonaya, vs. ayit kulübler var biz niye böyle fikirler yapamiyoruz???Leipzig'de oynayan dünkü cirkef Candido (Brezilyali) henüz 18 yasindaymis. Bir de bizim 18 yasindakilere bak. Vay be. Altyapilara ciddi yatirimlar yapilmali ve beslenmeden yasam tarzina egitmenler tutulmali.
Leipzig'de oynayan dünkü cirkef Candido (Brezilyali) henüz 18 yasindaymis. Üstelik Palmeiras u20'den gelmis. Bir de bizim 18 yasindakilere bak. Vay be. Altyapilara ciddi yatirimlar yapilmali ve beslenmeden yasam tarzina egitmenler tutulmali.
Futbolcunun genel yetenegi önemli ama bence egitimi de cok önemli. Bizde bireysel olarak yetenekli topcular var. Halk olarak futbolu da begeniyoruz ama egitim (teknik, taktik, fitness, beslenme, psikolojik vs.) zayifiz.sen bunlari bulamazsin, gerekirse kimse yaklasmasin diye kapisinda yatarlar nasil bulcan, bizim asil yapmamiz gereken GALATASARAY AFRICAN CLUB veya GALATASARAY AMERICAN CLUB gibi takimlar kurup 2-3 milyon euro bütce verip yetismelerini saglamak, bizim geri zekalilar körmü kac kitada arsenale, barcelonaya, vs. ayit kulübler var biz niye böyle fikirler yapamiyoruz???