Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.143
- 4.969
- 823
Galatasaray
Galatasaray Spor Kulübü Resmi Youtube Kanalı / Official Youtube Channel Of Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Okan
Mariano
Şener
Luyindama
Marcao
Ahmet
Ozornwafor
Nagatomo
Linnes
Emre
Seri
??
Donk
Selçuk
Feghouli
??
Belhanda
Jimmy
Babel
??
Diagne?
Mitroglou
Adem
Şu an 14 yabancı var
Diagne-Mitroglou gönderilip, Ozornwafor kiraya verilirse 11 yabancı oluyoruz
Falcao, Onyekuru (K) ve 6 numara için kontenjan açılıyor.
Yerli transfer olarak da bir stoper, bir orta saha ve Emre Mor'u almamız lazım.
O zaman kadro süper oluyor resmen.
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Emre şu şu şartlarda gelebilirim demiş bizimkiler de iyi tamam gelirsen ekime gelmezsen dikime demişler sanırımEmre transferini Emre efendinin kendisi yüzüne gözüne bulastirmis gibi görünüyor.
Baneganin gelecegini daha sa sanmiyorumOnyekuru daha iyi olur renktaş. Dinamik bir adam şart şu kadroya.
Bu adam Emre'nin temsilcisi olsa bu kadar gömmezdi.Emre Mor’un temsilcisi Erik Alonso: “Emre sürekli yalan söylüyor. Galatasaray’a Celta’dan bedelsiz ayrılabileceğini söyledi ama böyle bir şey yok. Celta kiralasa bile ücret talep ediyor. Galatasaray’dan 1.7M€ talep edecektik, beni devre dışı bırakıp 500B€ istedi.”
Alonso: “Emre bize haber vermeden Beşiktaş’la görüştü. Beşiktaşlı yöneticilere Beşiktaş’ta oynamak istediğini söyledi. Ama Beşiktaş, Emre Mor’u kabul etmedi. Emre Mor bu tutumları yüzünden Türkiye’de hiçbir kulüp tarafından kabul görmeyecektir. Çok ciddi mental sorunları var.”
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstiklal Marşı'mıza laf yok, baş tacımız, ama amacınızı çözemedim?Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.
Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal...
Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal!
Oynayamazz. Topal gecen sene en iyi oynadığı maçlarda bile çok ciddi hatalar yaptı.vasata alışmayalım...Yaptığım hesaplamalara göre her ne kadar tarzını sevmesem de, M.Topal hem kontenjan hem rotasyon açısından acayip ihtiyacimiz olan bir topçu.
Max 1 m EUR maliyete bonservissiz gayet takıma katılabilir.
Anadolu yakınlarındaki en iyi denilen Türk topçuları görüyoruz. Hiçbiri büyük takım seviyesinde değil. Topal lig için hem stoperi hem orta sahayı gayet güzel yedekler.
Ahmet+Selçuk'un oynayacagi topu da tek bacagiyla oynar.
Aklıma direkt Rıdvan geldi. Yanlış anlamayın yabancı sınırına karşı olanlardanım.İstiklal Marşı'mıza laf yok, baş tacımız, ama amacınızı çözemedim?
Sen yaparsın Vasf bunu. Sat cagneyi 15 e sana 1,5 iskender + tatlıDiagne için Galatasaray 18 milyon euro istiyor, Al Nassr 13 milyon euro veriyor. (TRT Spor)
Menajer şirketi işte , temsilci yazmış aptallar. Davalık olduğu adam bu zatenBu adam Emre'nin temsilcisi olsa bu kadar gömmezdi.