- 4 Ağustos 2009
- 91.101
- 72.611
- 5.358
Gelecek rengim relaks.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek rengim relaks.
Bokunu çıkardı bu da ya, yıllardır bu paraları kazanıyor ancak sakatlıktan sonra world class seviyeden çok uzakta.
Oradan mezun olacaklarini anladiklari zaman topu birakirlarKonu ile pek alakası yok ama ve nereden aklıma geldi bilmiyorum ama hani liseliler Galatasaray bizimdir diye ortada dolanıyorlar ya. Niye alt yapıdaki çocukları özel bir kontenjan ile Galatasaray lisesine almazlar? Bu çocuklar spor ile birlikte kişisel özelliklerini de geliştirmelerini sağlar. Bunun örnekleri basketbol takımları için vardı mesela. Benim oynadığım dönemlerde efes alt yapısı çavuşoğlu kolejindeydi. Hidayet Ömer kerem falan hem aynı okulda okuyo hem de aynı takımda forma giyiyorlardı.
Bu sayede "karakterlerine söz söylediğimiz" emre Ç arda gibi alt yapıdan çıkan oyuncuların da eğitim seviyeleri ve arkadaş ortamlarının yukarı çekilmesi söz konusu olabilir.
Liseliler takıma sahip çıkacaksa önce alt yapıdan başlasınlar bu işe. Sonra milletin arkasından iş çevirmelerine gerek kalmaz.
Dun ilk yarı bizimkilerin yas ortalamasi kaçtı baktin mı rts
Mariano, nago, donk, jimmy, babel, adem, miroglu, selcuk. Sahadaydı rengim ilk yarıYok rengim, macimizi izleyemedim. Lakin Xelcuk, Adem, Jimmy, Babel falan varmış galiba kadroda. 30a yakinmiydi ortalama![]()

Haklısın abi, eğitim bu ülke için büyük yara zaten. Düşün sayısız stat ve tesis yapıldı ama spor okulları arttırılmadı, spor yöneticiliği bölümleri hala lisans seviyesinde yok. Daha bir ton sorun sayarım da neyse.Senin verdiğin örnek güzel ama benim anlatmak istediğimin tam tersi. Fen lisesinde okuyan çocuğu daha aşağıya çekmek gereksiz zaten. Böyle çocuklara dokunulmayacak. Onlar zaten gerekli eğitimi oldukları yerde de alıyorlar. Ama işte arda gibi Emre Ç. Gibi çocukları alıp yukarılara taşımak için güzel bir yol.
Atıyorum bu Galatasaray Lisesi olmaz da Galatasaray koleji olur. Yine kaliteli bir kadro ile benzer şartlarda eğitim verilir. Çocukların çoğu zaten belli bir yaştan sonra futbolcu olamıyor ama onca emeklerinin karşılığında hayatlarının ilerleyen dönemlerinde başarılı olabilecekleri bir eğitim de kazanmış olacaklardır. Benim bir çok arkadaşım okul zamanını alt yapılarda spor yaparak derslerine önem vermedikleri ve sonrasında sporda hayal kırıklıkları yaşadığı için şu anda evlerine zar zor ekmek götürüyor. En azından bunun önüne geçilebilinir.
Benim futbolcum matematik bilecek abi. Matematiksel zekasi yüksek olacak. Bkz. Xavi iniesta vs hepsinin matematiksel zekasi yüksek.Senin verdiğin örnek güzel ama benim anlatmak istediğimin tam tersi. Fen lisesinde okuyan çocuğu daha aşağıya çekmek gereksiz zaten. Böyle çocuklara dokunulmayacak. Onlar zaten gerekli eğitimi oldukları yerde de alıyorlar. Ama işte arda gibi Emre Ç. Gibi çocukları alıp yukarılara taşımak için güzel bir yol.
Atıyorum bu Galatasaray Lisesi olmaz da Galatasaray koleji olur. Yine kaliteli bir kadro ile benzer şartlarda eğitim verilir. Çocukların çoğu zaten belli bir yaştan sonra futbolcu olamıyor ama onca emeklerinin karşılığında hayatlarının ilerleyen dönemlerinde başarılı olabilecekleri bir eğitim de kazanmış olacaklardır. Benim bir çok arkadaşım okul zamanını alt yapılarda spor yaparak derslerine önem vermedikleri ve sonrasında sporda hayal kırıklıkları yaşadığı için şu anda evlerine zar zor ekmek götürüyor. En azından bunun önüne geçilebilinir.
Futbolculuktan daha mı fazla kazanacaklar diyorsunOradan mezun olacaklarini anladiklari zaman topu birakirlar![]()
Alsın olm inter babanın parasıyla mı veriyorsun Falcao'nun yıllığını
yeni haberler.dzeko bitiyo.lulakuyu da almaya caçlısıyolar.hala inter falcaoyu istiyo diyip komik olmaya calısanlar yok di mi
Ah be Falcao gelse varya.... Falcao gelirse ne yaparsınız (Adettendir)
Mariano, nago, donk, jimmy, babel, adem, miroglu, selcuk. Sahadaydı rengim ilk yarı![]()
Neyse uzatmayayım. Tek bir örnek vereyim sadece. Arda ben Bayrampaşa çocuğuyum diyeceğine Galatasaray liseliyim diyebilseydi mesela şu anda çok daha farklı şeyler konuşuyorduk onun hakkında.Haklısın abi, eğitim bu ülke için büyük yara zaten. Düşün sayısız stat ve tesis yapıldı ama spor okulları arttırılmadı, spor yöneticiliği bölümleri hala lisans seviyesinde yok. Daha bir ton sorun sayarım da neyse.