Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.017
- 67.078
- 5.003
Yalnız bu yıl işimiz daha da zor. Federasyon bildiğin holigan fenerli yuvası oldu.rezillik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kombine satislari biter bnc.SERİ bilet almış. Banega 24'ünden sonra muhtemelen iş biter.
Bence de uymamis ama ben de böyle spor takimin altina beyaz sneakers giyiyorum
Ah keske gelse.Emre Mor der yerime oturup latte macciatomu icerim. Falcao falan geçiniz. Gelecekse tazmanya canavari gelebilir
cidden yarin geliyor seri he? Banega da 24ünden mi ,... Allahim bana birseyler oluyorSERİ bilet almış. Banega 24'ünden sonra muhtemelen iş biter.
Kızı uzaktaysa falan ilgilenememistir fethi abartma yavGiyilir bende yapıyorum ama burada renkler falan acayip sırıtmış.
Mesela Prandelli yapardı böyle kombinler Fatih Hocamın klasına yakıştıramadım.
Bu tarz şeylere çok dikkat eden birisi nasıl böyle bir şey yapmış ilginç valla.
Banega da bilet falan yok yanlış anlaşılmasın. Sadece 24'ünden önce transfer bitmez. Onu demek istedim.cidden yarin geliyor seri he? Banega da 24ünden mi ,... Allahim bana birseyler oluyor
- bu çocuğu alan iki sene sonra 70-80 milyonu kasasına koyar. harika bir yetenek. henüz 21 yaşında ve hala velez'de oynuyor. ali koç'tan böyle transferler bekliyoruz ama ya yapmıyorlar ya yapamıyorlar.
top kapma, topla dribbling ve pas* konusunda emre belözoğlu seviyesinde bir wonderkid.
scouting
09.06.2019 12:06 ~ 12:07 hakeme bakiyorum verdi golu 6 oldu 6
nicholas domingez ile ilgili ekşiden entry. işte banegaya vereceğin tüm parayı bu elamana vereceksin
Kızı uzaktaysa falan ilgilenememistir fethi abartma yav
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi İzlanda’ya taşındın mı?Hayat nasıl orada?Banega da bilet falan yok yanlış anlaşılmasın. Sadece 24'ünden önce transfer bitmez. Onu demek istedim.
bence GS renkleri giyinmek istemis o da ancak ayakkabilara kalmis, belki de kampda giyecekleri spor ayakkabilaridirGiyilir bende yapıyorum ama burada renkler falan acayip sırıtmış.
Mesela Prandelli yapardı böyle kombinler Fatih Hocamın klasına yakıştıramadım.
Bu tarz şeylere çok dikkat eden birisi nasıl böyle bir şey yapmış ilginç valla.