Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çöp ve sakat olması.Fejsa'yı istemeyen var mı ? Sebepleri nedir ?
[B]Şeref Aydın[/B] @[B]srfydn1905[/B] 32 sn.33 saniye önce
Daha fazla
Jean Michael Seri'nin ilk demeci az önce basına düştü: Muhabir: "Seri, 6 numara mı oynayacaksın yoksa 8 mi?" Jean Michael Seri: "8 DE OYNANIR 18 DE, YETER Kİ BİZ KAZANALIM!"
![]()
Drogba lig bitmeden önce gelmişti Galatasaray'ı ziyarete sanki.
Niye Galatasaray? sorusuna:[B]Şeref Aydın[/B] @[B]srfydn1905[/B] 32 sn.33 saniye önce
Daha fazla
Jean Michael Seri'nin ilk demeci az önce basına düştü: Muhabir: "Seri, 6 numara mı oynayacaksın yoksa 8 mi?" Jean Michael Seri: "8 DE OYNANIR 18 DE, YETER Kİ BİZ KAZANALIM!"
![]()
Esitiyle dourado haberleri çıktı ama gayet melomsu gibi bi adam bu cuellar renktaş..Saydığımız ön libero mevkisi oyuncular içerisinde en iyi oyuncu Cuellar mıdır
Beter olsunlarSeri formayi giyimeden fenerlilerin ayari bozulmus bakiyorum. Adamlar durduk yere forumda kendini ifsa eder olmus

belli zaten sürekli comolli övüyorAntudaki c@n@ry bir Galatasarayli renkdasimiz haberiniz olsun istedim hahaha
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Hazırlık maçı miTrt spor da wolfsburg - psv maçı var. Bruma ilk 11'de
Elbette uğraşılmıştır ama ben Apo'nun becerisi diyemiyorum. Diagne kazığı hala duruyor.O kadar detay hatırlamıyorum da sonuçta kulübünü ikna etmek mesele. 1.5 kira bedeli nedir şaka gibi. Yiğidi öldürelim hakkını verelim hacım. Gel inat etmeBir Haldun Üstünel değil elbette ama uğraşılmış belli ki baya bu transfer için.
Uefa yarı finalHazırlık maçı mi
Seri transferi sonrası akşam olacak fikstür çekimini izlerken
![]()