Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maasi cok iyi degilmi yaw ben 3+ bekliyordum
Doğruysa Ndiayeden bile ufak da olsa az kazanacak.Ben de 3+bekliyodum Şampiyonlar ligine katilmak çok önemli ya bir kez daha görmüş olduk.Şamp.liginde olmasak 4 milyon ücrete gelmezdi bu veya Fulham bize kiralamazdı
maasi cok iyi degilmi yaw ben 3+ bekliyordum
Fernandonun 9 ay bizde oynamaması karşılığında onun yerine Seriyi alıyoruz üstüne 3 milyon para kazanıyoruz 1 milyon da maaşından tasarruf ediyoruz. Güzel işasıl kiralama bedeli muhteşem.
bu piyasa varken trippier için 24 çok az.Atletico Madrid, Tottenham ile Kieran Trippier'in transferi için 24 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. (Sky Sports)
Hadi Kyle Walker-Peters sahne senin aslanım
Gurrpegi dediğine göre ön libero da kiralık olacak, kim acaba keşke Wanyama falan olsa kudurdum iyice
Şu mantıkta yazmış renktaş. Diagne'yi alacak takımlar bizim ffp durumunu biliyor o yüzden pazarlık şanşımız kalmıyordu. Bu hamle ile tok satıcıyı oynarız diyor.Gurrpegi yapma etme gözünü seviyim mecburuz Diagneyi ve Belhandayı satmaya sağlam kadro kuruyoruz madem düzgün yapalım şu işi
Bitane kusma gifi vardi gecen, cok uyar simdi, kus beyinli oldugunu bir kez daha kanitlamis :red:Tipe gel yav. Tam Fener'e kadar düsecek kivama gelmis bu manyak artik.
![]()
Dünya kupasından sonra grafiği öyle bir düşüşe geçti ki 3e 5e bakmayacak yönetim.bu piyasa varken trippier için 24 çok az.
Şuan 2.3 eksideyiz muhtemelen 1mye ön libero kiralıcaz 3.3 ekside olacağız bunu yunus satışı ile bile kapatırız dedi Diagne'ye satmaya mecbur olmadığımızı göstereceğiz diyorne dedi en son
Bitane kusma gifi vardi gecen, cok uyar simdi, kus beyinli oldugunu bir kez daha kanitlamis :red: