Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Banega transferi Bana pek mantikli gelmiyor,seri 8 numara zaten

6 numara transferi yapilir,daha sonra belhanda satilirsa ki ben gidecegini hic zannetmiyorum ozaman banega’ya yönelir yönetim

Ayrica Banega da hic gelecekmis gibi durmuyor kampa gitti gayet mutlu görünüyor

muslera - linnes luyindama marcao yuto - transfer seri belhanda - babel diagne feghouli...
sadece 2.2 milyon euro ekside kalarak neredeyse ilk 11'imizi tamamladık. muhtemelen ön liberoyu da satın alma opsiyonluk kiralık olarak kadromuza katacağız. ona da 1 m euro kiralama bedeli ödersek, 3.3 milyon euro ekside olacağız. bu açığı yunus akgün'ün satışıyla bile kapatabiliriz. ve bu sayede diagne'yi satmaya mecbur olmadığımızı göstermiş oluruz.

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)
17 Temmuz 2019 12:12 · gurrpegi

Bu gurrpegi kardeşimiz duyum alıyor olabilir fakat futboldan pek anlamıyor.

51306

ver kırmızıyı diyerek Seri ateşini ilk yakan gurrpegi dir hakkını yemeyelim.
Üstat transfer işi çok zor iştir, kimi zaman oyuncu gelmesine rağmen protokol yapılmamış olur, sonra bir şey olur oyuncu uçağa bineceği akşam vazgeçer, menajer uyanıklık yapar son anda fiyat arttırır, kulüp o an farklı bir teklif alır vs.

O yüzden "transfer bitti." lafını eden duyumcu boş atıyordur lakin çok yakın demek doğrudur.

Seri haberini ilk Fransız medyası 5 haziranda, bizim kiralamak istediğimiz şeklinde ortaya attı, devamında gelen haberler ise bunun türeviydi lakin Ali Naci ciddi şekilde mesafe katedildiğini söyledi; gurrpegi ise o minvalde bir şeyler yazdı ve evet dün, ver kırmızıyı da dedi çünkü oyuncunun menajeri Milan ile anlaşamadı ve tek engel buydı lakin o andan sonra yeni bir engel çıkabilirdi ki hala çıkabilir.

O yüzden çoğu zaman duyumculara gelen bilgiler doğru olur ama transferin bitmesi ayrıdır.

Bak ben bu foruma 1 yıl önceden Burak Yılmaz'ın geleceğini yazdım, aralarda yalan vs. dediler ama olmasa da duyumum direk birinci ağızdan olduğu için doğruydu ha sonuç olarak da geldi keza Shaqiri geleceği dönem son gün Necati gelebilir yazdım, kulübün b planı baştan beri oydu çünkü, kısacası bu işler biraz da şans işi; aceleye ve sabırsızlığa da gerek yok, resmi hesap en kötü 1 hafta sonra açıklar bittiyse.

benhuuuuuuuuurr gel buraya nerelerdesin
Özgür Ayten kendisini şubat döneminde ispatladı yedek transferlerde de ispatladı seriyi herkes ilgileniyor derken aldık dedi ama buradaki ergenler resmen kovmaktan beter ettiler forum yönetimi artık buna çözüm bulmak zorunda şeref aydını da böyle yemişlerdi. Güvendiğiniz gazetecilerin her söylediği doğru mu çıkıyor Allah aşkına

SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç ahkam kesemem çünkü adamı bir kez bile izlemedim.

Eğer geliyorsa buyursun gelsin.

Şampiyonlar Ligi'ne hoş geldin Jean Michaël Seri kardeşim. :)

Üstat transfer işi çok zor iştir, kimi zaman oyuncu gelmesine rağmen protokol yapılmamış olur, sonra bir şey olur oyuncu uçağa bineceği akşam vazgeçer, menajer uyanıklık yapar son anda fiyat arttırır, kulüp o an farklı bir teklif alır vs.

O yüzden "transfer bitti." lafını eden duyumcu boş atıyordur lakin çok yakın demek doğrudur.

Seri haberini ilk Fransız medyası 5 haziranda, bizim kiralamak istediğimiz şeklinde ortaya attı, devamında gelen haberler ise bunun türeviydi lakin Ali Naci ciddi şekilde mesafe katedildiğini söyledi; gurrpegi ise o minvalde bir şeyler yazdı ve evet dün, ver kırmızıyı da dedi çünkü oyuncunun menajeri Milan ile anlaşamadı ve tek engel buydı lakin o andan sonra yeni bir engel çıkabilirdi ki hala çıkabilir.

O yüzden çoğu zaman duyumculara gelen bilgiler doğru olur ama transferin bitmesi ayrıdır.

Bak ben bu foruma 1 yıl önceden Burak Yılmaz'ın geleceğini yazdım, aralarda yalan vs. dediler ama olmasa da duyumum direk birinci ağızdan olduğu için doğruydu ha sonuç olarak da geldi keza Shaqiri geleceği dönem son gün Necati gelebilir yazdım, kulübün b planı baştan beri oydu çünkü, kısacası bu işler biraz da şans işi; aceleye ve sabırsızlığa da gerek yok, resmi hesap en kötü 1 hafta sonra açıklar bittiyse.
Sayın @mustafa cengiz in emre mor duyumu tutar mı sence başkanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt