Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek böyle olduk ha. Hadi bakalim.Bir bitmedin.
Aynen haklısın ama hoca orta sahayı 3 tane 8 ile de oynayabilir. Tabi yumuşak olur defansif olarakBelhanda gitmedigi sürece Banega’ya simdilik gerek kalmadi
6 numara lazim
Sen Ekmekleri getir. Sucuklar Yiğit den.
Zaten bu son durak oyuncuları almaz bu sistemde devam edersek sırtımız yere gelmezBanegaya o paralar verilmemeli sonucta 31 yaşına gelmiş adam bizim aldıktan sonra satabileceğimiz oyuncu lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizi bu duruma getirsen sensin renktas.Demek böyle olduk ha. Hadi bakalim.
Sana kazandıracaklarını da düşünmek lazım.Banegaya o paralar verilmemeli sonucta 31 yaşına gelmiş adam bizim aldıktan sonra satabileceğimiz oyuncu lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 tane seri gelse bunun gidişi kadar mutlu etmez. Seri-x-Banega iste ne guzel tertemiz.
Hadi bakalım yaratıcım, lordum, evrenim, kutsal olan her ne varsa![]()
Seri geldiğine gore KralArda da peşinden açıklanır herhal. Arda icin bir adet hava yastığı transfer gerekiyor idi.
@Melih Sönmez
Cuma, 19.07 - Saat 19:05Seri yarin geliyosa, KAP nezaman gelir?
Toplu kuş ölümlerine sebep olacagiz gibi gorunuyor.Ardanın hemen ardından forveti açıklamak lzm hiç beklemeden.
taraftarı sersemletecek 1 hamle
neyse, şu 66 numaralı formaya biraz daha bakayım
Hocam yeşili görünce basıyordum paparayi, nasıl irite olmuşsak..Hiç ahkam kesemem çünkü adamı bir kez bile izlemedim.
Eğer geliyorsa buyursun gelsin.
Şampiyonlar Ligi'ne hoş geldin Jean Michaël Seri kardeşim.![]()