- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Kalacak tabi. Takımın en iyi oyuncusunu satmak nedir!Benim en cok merak ettigim oyuncu Belhanda gidecek mi kalacak mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalacak tabi. Takımın en iyi oyuncusunu satmak nedir!Benim en cok merak ettigim oyuncu Belhanda gidecek mi kalacak mi?
Feghouli gidecek diyen olmadı sanıyorum.Kalacak tabi. Takımın en iyi oyuncusunu satmak nedir!
artik 30+ icinde 10 üstü veriyorlar.Banegaya o paralar verilmemeli sonucta 31 yaşına gelmiş adam bizim aldıktan sonra satabileceğimiz oyuncu lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Toplu kuş ölümlerine sebep olacagiz gibi gorunuyor.
Twitterda yigitle takiliriz biz de napalim.Yalnız Arda gelirse Keramettin bize myc verir direkt knk. tatile çıkarır bizi
uyandırayım
Bel10'un takımın en iyisi olduğu gerçeği ile yüzleşelim artık lütfen.Feghouli gidecek diyen olmadı sanıyorum.
Ergin Kayıoğlu
@ergazeteci
SON DAKİKA | Gustavo Cuéllar Galatasaray'da. Önümüzdeki hafta oyuncu İstanbul'da olacak. Galatasaray camiasına hayırlı olsun.
Seri yarın 9:30 da İstanbul da.
Lan okadar erken kalkamam
Sinan Gümüş.Bel10'un takımın en iyisi olduğu gerçeği ile yüzleşelim artık lütfen.
Kim bu KayıErgin Kayıoğlu
@ergazeteci
SON DAKİKA | Gustavo Cuéllar Galatasaray'da. Önümüzdeki hafta oyuncu İstanbul'da olacak. Galatasaray camiasına hayırlı olsun.
Guvenilir mi
Sana yaprak yeditirirm dert etme heisArif bana doner yedir almanyada, ama kaliteli doner.
Afiyet olsun yarasınSana yaprak yeditirirm dert etme heis