Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri transferi öncesi Antu:
''oo şampiyonuz. Vedat bizde len, nasıl çalım attık len''

Seri sonrası:
'' bu yönetim yüzünden geçen sene gibi olacaz, kadromuz kötü''

Bu mallar tam bu modda. Hatta bir kaçı benzerini yazmış. Gerçeklerin farkına varmışlar. Bu beyinsizlerin beni şaşırtan yanı Deniz Türüç'ü istemiyorlar new Alper demişler :asd: Arada beyinleri çalışıyor. Antu gibi ıq su eksilerde olan taraftarlar bile Deniz gerçeğini görmüşler inş bizimkiler transfer etmez. Ali Koç gene bir çalım atsın bize.

madiaye fernando belhanda üclüsü degisecekti 2si gitti birinin yeri doldu digerinin yeri dolmak üzere. sira son vurgunu yapmaya geldi, o da kralhandayi 10 milyon ve üstü bir rakama okutmak

Tottenham'da Vincent Janssen sezon öncesi kamp kadrosuna dahil edilmedi. Tottenham'da satış listesine koyulan isimler;

• Kieran Trippier

• Serge Aurier

• Victor Wanyama

• Vincent Janssen

• Cameron Carter-Vickers

• Josh Onomah

• Marcus Edwards

Wanyama
Seri Banega

Cokmu istiyorum

Tottenham'da Vincent Janssen sezon öncesi kamp kadrosuna dahil edilmedi. Tottenham'da satış listesine koyulan isimler;

• Kieran Trippier

• Serge Aurier

• Victor Wanyama

• Vincent Janssen

• Cameron Carter-Vickers

• Josh Onomah

• Marcus Edwards

Wanyama
Seri Banega

Cokmu istiyorum

Benim bildigim Ali Koc, Seri transferinden sonra Wanyamaya sulanir.

Bu sezon çok eğlenceli olacak, fblilerinde böyle umutlu olması güzel. Rekabet olsun böyle inandıkları bir sezonda olası bir başarısızlıklarında daha fazla üzülürler.

Sky sports a gore 15m euro satis opsiyonu

wanyama bize ideal olur 6 da.
inanilmaz bir OS olur. EL'de bile yari final yapacak takim
wanyama gelirse orta sahanın sertligi ve savunma artısı 15temmuz sonrası eurodan hızlı artış gösterir.
belhandalı kadroda ayrı banegalıda ayrı seksi olur. seri kesin zaten.
triggerlandım

Eljif‘i 20m ettigi yerde Marcao rahat 25milyona okutulabilir bence. Adam nihayetinde Brezilyali bir de.

Sayet böyle bir teklif varsa hemen satilmalidir.

51312

Eljif‘i 20m ettigi yerde Marcao rahat 25milyona okutulabilir bence. Adam nihayetinde Brezilyali bir de.

Sayet böyle bir teklif varsa hemen satilmalidir.
Renkdaşım ne 25 i 30 bile azdır bu piyasada. Adamda kafa var beyin var ayak var ve teknik var oyun görüşü var gelecek var. Bunların hiçbirisi olmayan kama adam 20 oluyorsa, olan adam 50 dende aşşa olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt