Ersin Uslu
Kırmızı Üye
- 18 Ağustos 2011
- 2.015
- 1.071
- 1.413
Sen önce takıma gir allahın çöpüDemba Ba: Galatasaray’a şampiyonluğu nasıl kaybettiğimizi hala konuşuyoruz. Neden diyoruz ?
(NTVSPOR)
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen önce takıma gir allahın çöpüDemba Ba: Galatasaray’a şampiyonluğu nasıl kaybettiğimizi hala konuşuyoruz. Neden diyoruz ?
(NTVSPOR)
kayseri de aslan varKayserispor Başkanı Erol Bedir: "Gerek Fenerbahçe gerekse Galatasaray Başkanı ile Deniz için görüştük. Her iki kulüp ile de bonservis konusunda bir noktaya geldik. Ufak tefek ayrıntılar kaldı. Zaten iki kulüp ile de anlaşırız, sorun olmaz. Deniz'in kararı önemli." https://t.co/9Q93b4oT82
ünye de bir işim var sonra neden olmasın kim var 3.
Tamam da Tr‘den kimsenin bu maliyeti verip topcu alacagini sanmam. Sonucta Marcao potansiyelli adam ama henüz top class oynayacak kivamda degil. Konsantrasyonu daha da artmali mesela.Renkdaşım ne 25 i 30 bile azdır bu piyasada. Adamda kafa var beyin var ayak var ve teknik var oyun görüşü var gelecek var. Bunların hiçbirisi olmayan adam 20, olan adam 50 dende aşşa olmaz
sen de duyumculuğa karşıyım diye diye duyumcu oluyorsun yavaştan

Yarmalenko kiralama gibi bir durumumuz yok mu? Keşke öyle bişey olsa. Westhamda da süre bulamıyor zaten.Bu yaremchukun ismini duydum daha önce ama kimdir nedir bilmem, forvete katkısı ne olur , kimsede heyecan yaratmamış ?
Doğru renkdaşım ama ben o kazmayla kıyas yaptım. O 15-20 ise, Marcao muz 30 da az 40 tan aşşağı olmaz.Tamam da Tr‘den kimsenin bu maliyeti verip topcu alacagini sanmam. Sonucta Marcao potansiyelli adam ama henüz top class oynayacak kivamda degil. Konsantrasyonu daha da artmali mesela.
inşallah olur.Galatasaray, Genk forması giyen Tanzanyalı golcü Mbwana Samatta için kiralık + zorunlu opsiyon içeren bir teklifte bulundu. Görüşmeler sürüyor." (Belçika Basını)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
![]()
yoh ebesni
samatta bence ayrilmak istiyordur. Takımınin şampiyonlar liginde oynamasi birsey değiştirmez.
Hasan sas transfer için ukraynaya gitmişti hani trtsporEkli dosyayı görüntüle 51313Ekli dosyayı görüntüle 51314