Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Seri transferi birçok açıdan önemliydi.

1. Fernando'dan sonra neredeyse as oyuncusu kalmayan orta sahaya nokta bir transfer yapmış olduk.

2. Yönetim Marcao, Luyindama transfelerinden sonra önemli bir transfer başarısı sayılacak şekilde yurt dışından transfer gerçekleştirerek önyargıyı yıktı.

3. Bonservis ödenmeden gerçekleştirildiği için FFP kısmında elimizi güçlendirdi.

Forumda genellikle kiralık oyuncu konusuna ön yargılı yaklaşılıyor. Hatta opsiyon bedeli yüksek diye üzüntü yaşanıyor.

Günümüzde birçok ligin orta sıra takımları bile 10 milyon Euro'dan aşağı transfer yapmıyor, biz 400-500 bin Euro'ları hesaplıyoruz. Bu nedenle ligden düşen ya da yüksek bedeller ile transfer olmuş oyuncuların 1-2 milyona kiralanması gayet makul. Satın alma opsiyonu ise konulsun, Beşiktaş neredeyse Talisca'yı 20 'ye alıp 25'e satabilecekti. Seri ' de bu çıkışı yapabilecek bir oyuncu.

Çıkan haberlere göre Seri'nin Milan, Roma gibi kulüpler yerine bizi tercih etmesi ise tamamen tanınırlık ve izlenim ile alakalı. Denayer, Onyekuru, kısmen Ndiaye piyasalarını arttırdılar ya da korudular. Ayrıca Şampiyonlar Liginde sıklıkla yer alıyoruz. Bunu gören oyuncu ve kulüplerin Galatasaray'ı tercih etmesi win-win durumu oluşturdu. Kesinlikle Drogba ve Babel'in de katkısı olduğunu da düşünüyorum. Özellikle Drogba ve Sneijder'in sadece sahada değil saha dışında da kulübe büyük katkıları oldu.

Son olarak ise @Özgür Ayten kardeşim ben kendi adıma sana teşekkür ederim. Anlam veremediğim şekilde sana karşı olan ve verdiğin bilgiyi bile kabullenmeyecek bir grup var. Sanırım şu meşhur onursal üye ile alakalı. Arada ne problem ya da sorun var bilmiyorum ama Şeref Aydın'ın meşhur zamanlarından sonra en çok bilgi paylaşımını senin takip ediyoruz, cezan bitince yazmaya devam edersen seviniriz.

Muslera
Marcao
Luyindama
Ozornwafor
Mariano
Nagatomo
Linnes
Donk
Belhanda
Seri
Feghouli
Babel
Diagne
Mitroglou

Seri ile birlikte şuan 14 yabancımız oldu. Ozornwafor kiralık gitsin diyeceğim ama o zamanda sadece 3 stoperimiz kalıyor(Marcao,Luyindama, Ahmet) Bu yüzden yerli stoper şart ya da Mariano'yu elden çıkarıp, Ozornwafor'u kadroda tutacağız.

Diagne'yi satıp yerine yabancı forvet aldık diyelim orta saha için yine yabancı yollamamız lazım. Hadi Mitroglou'nu yollayıp orta sahayı da hallettik diyelim Onyekuru'yu almak istesek yine yabancı yollamanız gerekecek.

Bu yüzden Mariano, Diagne ve Mitroglou kesin gitmeli. Yerli olarak Ertuğrul Ersoy ve Emre Mor transfer edilmeli.

Şuna benzer değil yakın formalar çıksa satışlar bu çılgın alışverişte çağında iki kat artar.
SAVE_20190717_155540.webp
SAVE_20190717_155530.webp

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray, Arjantin’de Velez Sarsfield takımında forma giyen 21 yaşındaki merkez orta saha Nicolas Dominguez ile ilgileniyor. (TRT Spor)

61 Maç

4 gol

4 Asist

Bu sezon formalar harbiden hic güzel degil. Siyah formayi getirtmistim ama begenmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt