Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence hiç güzel değil nesini beğeniyorsunuz bunların çuval gibi. manevi değeri ayrı tabi ama tasarımlar kötü. Bence en başarılı formalar Drogba dönemi siyah elmander dönemi sarı Drogba 2.sene parçalı mükemmeldi. Bir de bu cırt sarı ve kırmızı hoş değil gerçek rengini de yansıtmıyor takımın. Benim görüşüm bu yönde, bu seneki parçalıda güzel fakat kesimleri iyi değil gibiŞuna benzer değil yakın formalar çıksa satışlar bu çılgın alışverişte çağında iki kat artar.Ekli dosyayı görüntüle 51321Ekli dosyayı görüntüle 51322
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kac gundur var o haberler
Evet yerlilere imza parasi vermiyoruz demislerdi ama 3mTL yaklasik olarak 500bin€ yapiyor sjjsjs bu yuzden verildiimza parasi mi
Cenk fatih hocanın sisteminde iş yapar da ben bunu fanatik bjkli olarak biliyorum
oyuncuların tuttuğu takımın önemi yok,Gökhan ,Caner de fenerli mesela oluyor böyle şeylerCenk fatih hocanın sisteminde iş yapar da ben bunu fanatik bjkli olarak biliyorum
Bilmem var miCenk duyumu mu var?
Twitterda bir kadınGözdelinho kim
Gönül ağır bjklioyuncuların tuttuğu takımın önemi yok,Gökhan ,Caner de fenerli mesela oluyor böyle şeyler
banega rakiplere korku salar gençlere örnek olur eğitir, diğeri de ya tutarsa transferi olur bence riskli ama getirisi yüksek. Şu an için banega derimnicolas mi banegami