- 1 Ağustos 2014
- 63.859
- 75.064
- 4.338
cik cik sesleri geliyor bir yerlerden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.Samatta vasat bir oyuncu. Kayserispor muyuz biz?
Gozdelinho yazdıysa yüzde 80 bitmiştir bu iş.Bir kişi yazdı diye Cenk olayını bu kadar abartmayın arkadaşlar hergün onlarca isim yazılıyor prim yapmak için
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fener için iyi ama bizim takımda 11'e giremez.max kruse nasıl topçu
Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.Cenk Tosun hayırlı olsun.
Ne anlatıyon semiramisHer transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.
Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.
Cenk‘i zamaninda ben de istemistim bana Ümit Karan‘in stilini ve fizigini andiriyordu. Onun varisi olarak görüyordum.
Bence Mitro gider onun yerine yedek olarak Cenk gelir. Umarim ilk 11 icin degildir yoksa kalsin. En son milli takimda tel tel dökülüyordu.
Keramettin kardeş sahte duyumla myc alırsa senin iyi bir yonetici olduğuna kanaat getireceğim Ünsal kardeş.Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.
Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.
sizin takımda girerFener için iyi ama bizim takımda 11'e giremez.