- 28 Haziran 2010
- 28.956
- 27.638
- 3.298
Jean Michaël Seri - Oyuncu profili 23/24
Jean Michaël Seri, 32, Fildişi Sahili ➤ Hull City, 2022'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 1.50 mil. € ➤ * 19 Tem 1991, Grand-Béréby, Fildişi Sahili
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BenimYönetime sallayan botlar nerde
![]()
Jean Michaël Seri - Oyuncu profili 23/24
Jean Michaël Seri, 32, Fildişi Sahili ➤ Hull City, 2022'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 1.50 mil. € ➤ * 19 Tem 1991, Grand-Béréby, Fildişi Sahiliwww.transfermarkt.com.tr
Casemiro gibi sert bir oyuncu diyenler var.
fransa menşeli olupta bizim ligte tutmayan topçu hatırlamıyorum ben.En basit örnekler :Ribery metzden ve bursasporlu bakambu küme düşen takımdan geldiler.İkiside öttürdü ligi.fransa ligindeki istatistiklerini referans almak dogru olur
2 gol 7 asist
7 gol 10 asist
3 gol 6 asist
3 sezonda performansi bu. türkiye liginde de bunun altina düsmeyecektir.
Seri abartıldıgı kadar var mı acaba
bu adam üfürmez
diagneyi 15e satip zorunlu satin almayla samattayi alalim. luyindamanin parayi da cikarmis oluruz. daha bi ton transfer yapilir 15 milyona
İnsallah alirlar boyle adamlari sonra.kimi satacaklar acabaBu fbli kekolar kolarovu ne saniyorlar yaw![]()
Antuda hangi baslikta konusuyorlar bu transferi?
gurpegi dün kosecki kruvasan ısmarlıcak flan demişti. Yoksa gurpegi Ligue1admini mi la
carolefransa menşeli olupta bizim ligte tutmayan topçu hatırlamıyorum ben.En basit örnekler :Ribery metzden ve bursasporlu bakambu küme düşen takımdan geldiler.İkiside öttürdü ligi.
Yılın derbisi![]()
kaç gün içinde biter sayın demir beyNext one->cuella