Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Micheal Seri yi beğenmeyen renktaşlar,

N'Golo Kante yi bilir misiniz?
Heh bu Seri onun ekonomik olanı işte.

Bu adam yumusak adam. 8 numara. Banega muadili. Seri geliyorsa , banega gelmez. Bu adam savunma onunden topu cikariyor. Hucumlari geriden yonlendiriyor dikinr pas ve ileri cikislari ile. Gecen sene ndiaye yapmaya calisti olmadi.

Bu adam varken onyekuru da olsa super olur. Cok tehlikeli takim oluruz.

Ama bu adami oynatmamiz icin 6 numaramizin canli canli insan yemesi lazim. Hem de ust uste koyup yemesi lazim.

Banega ancak belhanda giderse alinir o da 10 oynar bizde!

EPL'deki maçlarını izlemediğim için açıklamanız iyi olmuş. Belhanda/Banega ve Seri defansif anlamda baya yumuşak olacak anladığım kadarıyla.
Belhanda'nın satılacağını düşünmüyorum forumdaki çoğunluğun aksine. Yazılan isimlerden Cuellar ve Esiti var. Tahmin ediyorum ikisinden biri bu işi çözebilecek etçillikte.

Ben Belhanda'nın ısrarla hoca için önemli olduğunu düşünüyorum. Satılmayacaktır. Ama Levent kardeşimiz de alacağımız konusunda ısrarcı. Bakalım. :)

IMG_20190717_194000.webp

Yalnız serinin videolarda en dikkatimi çeken özelliği koşu yoluna ara toplari + uzun pasları..
O topları deparla rakibi ekarte edip alabilecek forvet şart oğlu şart. Samatyalı buna uyuyor mu çok bilmiyorum ama Diagneyle Magneyle olmaz bu iş..

samatta için ingiltereden de teklifler varmış leicister city teklif yapmıs

nexusspor diye bir adreste konusuluyor

bugün a spor'da ali baransel de aynı şeyi söyledi.

eğer doğru ise maddi olarak leicester'ın yapacağı bonservis teklifini biz yapamayız.

ama eğer bizim haricimizde ciddi bir teklif yoksa luyindama'da uyguladığımız formülle şansımız olabilir belki.

Adam Barcelona kapısından döndü hocam abartıldığının çok daha üstünde 8 numara xavi gibi teknigi var ama aynı zamanda çok süratli dribling atiyor ve defansif katkisida en az Fernando kadar b2b oyuncu ama çok teknik
Defansif yönü en az Fernando kadar mı? Fernando formsuz diye mi öyle dedin

Takımda 30 yaş barajını aşan 9 tane futbolcu varmış.. bunlardan en az 4'ü ile yolların ayrılması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt