Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EPL'deki maçlarını izlemediğim için açıklamanız iyi olmuş. Belhanda/Banega ve Seri defansif anlamda baya yumuşak olacak anladığım kadarıyla.
Belhanda'nın satılacağını düşünmüyorum forumdaki çoğunluğun aksine. Yazılan isimlerden Cuellar ve Esiti var. Tahmin ediyorum ikisinden biri bu işi çözebilecek etçillikte.

Ben Belhanda'nın ısrarla hoca için önemli olduğunu düşünüyorum. Satılmayacaktır. Ama Levent kardeşimiz de alacağımız konusunda ısrarcı. Bakalım. :)
Esiti mızrak şampiyonuymuş hacım

Şu ffp illeti bir bitse gorun o zaman kadroyu.futboldan,futbolcudan anlayan bir ekip var başimizda.degerlerini bilelim.Emegi gecenlere tesekkur ederiz

bursa'dan okan ve ertugrulu da bedava almak lazim. fesih bedellerini oyuncuya imza ücreti olarak veririz, onlar da bursaya fesih bedelini öder. ffpden yirtartak 2 sudan ucuz potansiyelli yerli alinmis olur. emre moru da getirsinler uygun satin alma opsiyonuyla kiralayalim. yerlilerimiz bile kaliteli olmali.

EPL'deki maçlarını izlemediğim için açıklamanız iyi olmuş. Belhanda/Banega ve Seri defansif anlamda baya yumuşak olacak anladığım kadarıyla.
Belhanda'nın satılacağını düşünmüyorum forumdaki çoğunluğun aksine. Yazılan isimlerden Cuellar ve Esiti var. Tahmin ediyorum ikisinden biri bu işi çözebilecek etçillikte.

Ben Belhanda'nın ısrarla hoca için önemli olduğunu düşünüyorum. Satılmayacaktır. Ama Levent kardeşimiz de alacağımız konusunda ısrarcı. Bakalım. :)

hoca hiç sahip olmadığı erkek evlat gibi seviyor bizim arap reyizi. bence göndermez.

320

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt