Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ana kadarki transferlerimiz;

Luyindama - 25 (Bonservis)
Ryan Babel - 32
Adem Büyük - 31
Valentine Ozornwafor - 20
Şener Özbayraklı - 29
Jimmy Durmaz - 30
Jean Michael Seri - 27 (K)

️ Şu ana kadarki transferler hakkında ne düşünüyorsunuz?

orta sahamıza bir göz atalım

D_nSDD5XkAAwjZ9.jpg

Şu ana kadarki transferlerimiz;

Luyindama - 25 (Bonservis)
Ryan Babel - 32
Adem Büyük - 31
Valentine Ozornwafor - 20
Şener Özbayraklı - 29
Jimmy Durmaz - 30
Jean Michael Seri - 27 (K)

️ Şu ana kadarki transferler hakkında ne düşünüyorsunuz?
gençleşme harekatı başarılı gibi duruyor

Geçen hafta Fatih Hoca'nın siteminden ya da sitem sandığımız videodan sonra geldiğimiz nokta çok güzel. Emre Mor'da bir an önce açıklanır umarım.

Şükrü hanedar görüşmelerini yapıp gelmiş.Samatta için hızlanmışız.Banega için de ağırdan satıyomuşuz.(via: Süleyman Rodop-Kadir Çetinçalı)

Seri Cuma olan maça yetişir mi lan ? Bir an önce kara oğlanı sahada izlemek istiyorum.

bugün a spor'da ali baransel de aynı şeyi söyledi.

eğer doğru ise maddi olarak leicester'ın yapacağı bonservis teklifini biz yapamayız.

ama eğer bizim haricimizde ciddi bir teklif yoksa luyindama'da uyguladığımız formülle şansımız olabilir belki.
Leicister denen çöplük takım hiçbir amacı olmayan bir takım ama işte heriflerde para eşek yüküyle
Burda önemli olan oyuncu eplde oynama izni alabilirmi alırsa oraya gider bencede

Yoo tam olarak en az onun kadar iyidir 6 numarada çok maçı var adamın top çalması ikili mücadelesi iyi fernandoya Yakin demek istedim
Öyleyse çok iyi, top kapması defansı zayıf diye biliyordum, izlemedim açıkçası pek, yorumlardan istatistiklerden öyle bir çıkarım yapmıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt