Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada ndiaye tum maclarda oynadi senegalde

Degisik bi transfer yapabilir

FFP kisitlamasi olmasa deniz türüc icin 5m trezege icin 9m+2 oyuncu falan verir, isvicreden bir hajrovic daha getirirdik

canlı yayında konuşan adam hiç mi daha önce yayına çıkmamış sinir oldum nefes hareketlerine

Yonetime burdan bir tesekkuru fazla gormemek lazim. Adamlar liseli lisesiz tayfadan nekadar darbe mumkunse aldi. Ibra edilmeyip fişi cekilmek uzere oldu. Ama hic geri adim atmayip Seri gibi bir oyuncunun transferini başardı (ki buna uzun bir hazirlik gerekiyor. Milanin elinden aldik denilebilir) ve Falcaoyu ikna etti (gurrpegi ye inanıyorum burda. Buda aylarca bir hazırlık vs. gerektiren bir durum). Finansal yonden FFP ile kisitlanip boyle oyuncularla ilgilenmek, hemde yuzmilyonlarin konuştuğu bir konjunkturde..

Helal olsun

Öncelik isim bence bariz şekilde Ebubekir hatırlayın müfit hoca bile söylemişti bunu

gurrpegi falcao hakkında bişeyler demiş falcao gelmesin genç istiyoruz

Yangin tayfa da denilse dogru bildiklerimizi yazmaya devam edecegiz

Gecen sezonun basindan beri israrla birseyi soyledim durdum, o da ne olursa olsun CL gelirini garantilemek

Ffp sayesinde para savurmayacagiz ve CL geliriyle de borclari kapatacagiz

Bu arada rakiplerimiz borc icinde kivraniyor ve bunu basarirsak 2-3 sene icinde yillarca kapatilamayacak bir fark acabiliriz dedim israrla

Bunun ne kadar dogru oldugunu gormeye yasamaya basladik, simdi 2 sene daha ne yapip edip CL gelirini garantilemek zorundayiz, bunu saglayacak asgari kadroyu kurmaliyiz
Bunu transferde risk almayarak, katki alacagimiza emin oldugumuz oyuncular alarak, gelecek 2-3 yilda hangi oyunculari satarak transfer yapacagimiza kadar planlayarak basarabiliriz

Simdi Seri iyi transfer, insallah beklenen katkiyi verir
Ffp’yi dusununce kiralik ndiaye yerini yine kiralikla doldurmus olduk, iyi degil kotu de degil
Fernando’nun yas itibariyle satilmasi fiyat sayesinde iyi oldu ama yerini doldurmak cok zor olacak

Yanlis bilmiyorsam daha 3 yil ffp var ve para edecek oyuncular diagne belhanda feghouli, yani cok iyi planlama yapilmali

Bu sene niyet diagne satilmasi dusunuluyor ve bu parayla hem cok iyi bir golcu hem on libero alinmali
Belhandayi da satarsak sonraki yillar transfer gelirinde yaya kalabiliriz

Tabi bekler de aslinda sorun, yaslarindan dolayi
Hadi mariano satildi diyelim, hizli maclarda linnes goturebilir, statik maclarda ise senerin iyi olmasini bekleyecegiz, marianodan gelecek parayla da iyi bir solbek alinmali
Tabi babelin en az onye kadar katki vermesi ve feghoulinin yine muthis br sezon cikarmasi gerekiyor

Balotelliyi hoca istermi? Baya tembel adamla nasil Gegenpressing yapacaksan? Liverpoolda adam kaleciden sonra ortalama en az kosan oyunculariydi diye birsey okumustum zamaninda.

Banega konusunda rahatladık, sevilla ister bıraksın ister bırakmasın. Bu saatten sonra bırakmazsa kendi bilir. Bence diğer ortasaha için ağustosa kadar beklenir duruma göre transfer yapılır. Şuan ağırlık forvete verilecektir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

D_slO7KWwAAiJEj.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt