Yangin tayfa da denilse dogru bildiklerimizi yazmaya devam edecegiz
Gecen sezonun basindan beri israrla birseyi soyledim durdum, o da ne olursa olsun CL gelirini garantilemek
Ffp sayesinde para savurmayacagiz ve CL geliriyle de borclari kapatacagiz
Bu arada rakiplerimiz borc icinde kivraniyor ve bunu basarirsak 2-3 sene icinde yillarca kapatilamayacak bir fark acabiliriz dedim israrla
Bunun ne kadar dogru oldugunu gormeye yasamaya basladik, simdi 2 sene daha ne yapip edip CL gelirini garantilemek zorundayiz, bunu saglayacak asgari kadroyu kurmaliyiz
Bunu transferde risk almayarak, katki alacagimiza emin oldugumuz oyuncular alarak, gelecek 2-3 yilda hangi oyunculari satarak transfer yapacagimiza kadar planlayarak basarabiliriz
Simdi Seri iyi transfer, insallah beklenen katkiyi verir
Ffp’yi dusununce kiralik ndiaye yerini yine kiralikla doldurmus olduk, iyi degil kotu de degil
Fernando’nun yas itibariyle satilmasi fiyat sayesinde iyi oldu ama yerini doldurmak cok zor olacak
Yanlis bilmiyorsam daha 3 yil ffp var ve para edecek oyuncular diagne belhanda feghouli, yani cok iyi planlama yapilmali
Bu sene niyet diagne satilmasi dusunuluyor ve bu parayla hem cok iyi bir golcu hem on libero alinmali
Belhandayi da satarsak sonraki yillar transfer gelirinde yaya kalabiliriz
Tabi bekler de aslinda sorun, yaslarindan dolayi
Hadi mariano satildi diyelim, hizli maclarda linnes goturebilir, statik maclarda ise senerin iyi olmasini bekleyecegiz, marianodan gelecek parayla da iyi bir solbek alinmali
Tabi babelin en az onye kadar katki vermesi ve feghoulinin yine muthis br sezon cikarmasi gerekiyor