- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
fenerbahce twitter hesabı ergenler gibi yönetiliyor,çok eğlenceli.taraftar üzerinde yapılan algıya bi de futbolcuları alet ettiler mi muazzam komedi çıkar.biz de #hedef69 demiştik devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben forumdan bi cıkayım,belki yine transfer olur
Ben higuain olabilir diye düşünüyorum.Balotelli olabilir mi acaba öncelikli tercih
Konudışı olacak ama bizim stadyumun yeni sponsoru sokarmı olacak arkadaştan duydum (sokar arena)mı olacak yani
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ezikliğin kitabını yazıyorlar. Hasette nirvanaya ulaşmışlar. O da olsun 6. Yıldızıda sizden önce takarsak ne b.. k yiceniz acabaFener resmi sayfasi bile #Hedef29 tarzında açıklamalar koyuyor![]()
Enteresan işler var o konudaElif de bir numara yok o kadar verilmesi... Ben anlamıyorum. Onun yerine git afrikadan bir oyuncu al
Maasi 2 katina cikarie 1 sene daha tutariz sever parayi heisZeki, Onyekuru transferinde sikinti yok diyor
zaten bu senede kiralarsak onyekuruyu onla son senemiz olur zira bu herif çok büyük bir takıma gidecek kesin .Daha 22 yaşında
kral h.gBeyler fikstur konusu gayet uygun.
Cok kritik bir nokta unutuyorsunuz:
Gecen sene 6 ay FORVETSIZ gecirdik yetmedi, yedeklerde 1 tane adam yoktu. Ve ondan sonra 2 tane dandik forvet aldik
dusun yani