Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri ve banega ile ileriye cok cabuk cikariz eger arkalarinda adam gecip bunlara dikine oynayabilecek kadife ayak bir dos bulabilirsek

Hele birde kanat ve forvetin hizliysa tadindan yenmez

Hocaninda plani bu bence

4 5 pas istasyonuyla pozisyon uretmek

Ayriyeten

Fernandoyu ben bu konuda hic sevmezdim ( Belhanda ile birlikte)

Cok bos bir sekilde oyunu yavaslatirdi yan paslariyla onun icin cok cinnet gecirdik bu sezon

Ozellikle laubali futbol lafi cok gecti hele birde one gectiysek

Belhanda ve ndiayenin kritik yerlerde pas hatalarida kaymagi oluyordu

Seri' yi Ndiaye yerine aldıysak Banega gelmez heralde ya :(

Bir de Onyekuru da müspet bir ivme var mı acaba ?

Ceyla hanım geri dönmüş. Biraz magazin programına döndürdü işi. Erbatur Ceyla hiç tat vermiyor. Arada saçma sapan konulara giriyorlar.
Simdi göz attim baska spor programi yok mu diye... program tam fiyasko... erbatur falan olmaz bu isler... ceyla hanim aspor'a geri dönmelidir ve okan koc ve turgay demir ile program yapmalidir... eglenmek istiyoruz.

Banega : 7 M €
Samatta : 3.5 M € Kira - 6.5 M € Zorunlu Opsiyon
Okan : Bonservissiz
Emre Mor : 1 M €

Yapalım

Son 10 maçı deplasman yapsınlar...

-------------------------------------------Muslera----------------------------------------------

Mariano/Şener----------Luyındama---------------------Marcao-------------------Nagatomo

----------------------------------------Donk/ Esiti/ M.Topal----------------------------------

Babel/Jimmy--------------Banega--------------------------Seri---------------------Onyekuru/Emre Mor

-------------------------------------------Samata/Mitroğlu------------------------------------------------

Son 10 maçı deplasman yapsınlar...

-------------------------------------------Muslera----------------------------------------------

Mariano/Şener----------Luyındama---------------------Marcao-------------------Nagatomo

----------------------------------------Donk/ Esiti/ M.Topal----------------------------------

Babel/Jimmy--------------Banega--------------------------Seri---------------------Onyekuru/Emre Mor

-------------------------------------------Samata/Mitroğlu------------------------------------------------
feghouli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt