Bekir Yıkan
Cezalı
- 13 Temmuz 2019
- 59
- 31
- 213
Sabah birisi fransa 2. ligten solbekle görüşülüyor demişti var mı linki hatırlayan renktaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vagner love ve cisse bile show yapti ölü olarak gelipGomez, Gomis, Eto'nun ligimizde neler yaptığı belli Falcao net şampiyonluğa taşır bizi. Sürekli satın alma opsiyonlu transfer işide olmaz seneye oyuncu satmak için uğraşırız. Bonservisi olmayan Falcao'yu bir an önce bitirip, forvet belirsizliği sonlandırmak lazım.
Bir tane gerçek nöbet renktaşımı buldum, adamı yalanladık hala yorumluyoruz ki yorum sebebi de aspor(!)Hasan sas falcaoyu yalanlamisti
bu dogru mu kaynak nedir
Falcaoyu istemiyorum ama bize pr olarak epey katkı verir orası ayrı. falcao seri transferleri ile baya dikkat çekeriz
Valla hocam haklısın genelde de yaşlı oyuncu hic sevmem hatta fm de bile 29 yasina girdiği anda satisa koyarim ama bu adam Falcao. Bu adam gider 35 tane gol atar sonra Gomis gibi 5 6 m para bile kazandirabilir hiç belli olmaz. Bazen risk almak gerekebilir. Ben Falcao riskini alirdim şahsenSamatta 11 milyon fesih bedeli 1.8 den 3 sene sözleşme total 16.4 maliyet ama satma ihtimali yüksek, maliyet sıfırlanabilir
Falcao yıllık 4.5 , bonuslarla 5, 3 yıllık toplam maliyet 15.satma ihtimali sıfır, 15 net maliyet.
Böyle böyle batıyoruz işte
hem bu samatta iyi paragöz birine benziyor. araplar veya cinliler teklif yaparsa hemen giderSamatta 11 milyon fesih bedeli 1.8 den 3 sene sözleşme total 16.4 maliyet ama satma ihtimali yüksek, maliyet sıfırlanabilir
Falcao yıllık 4.5 , bonuslarla 5, 3 yıllık toplam maliyet 15.satma ihtimali sıfır, 15 net maliyet.
Böyle böyle batıyoruz işte