Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri'nin attigi uzun toplara Onyekuru nun koştuğunu düşününce Onyekuru kesin kiralanmali bu senede. Yine 14 15 gol sallayabilir acayip değişik bir adam.

Bruma gol vuruşlarını geliştirebilseydi bide kopuk kafada olmasaydı o da 10 gol uzeri atardi Seri ile.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri konusunda forumun keyfini bozmamak için yorum yapamayacağım.
Ben Gscimbom'daki üyelerimizden futbol hakkında çok şey öğrendim ve öğreniyorum hâlâ.
Adam 6 dır 8 dir farketmez.Hocamız uygun bi yer bulsun oynatsın yeter.
Biz burada futbol tartışıyoruz.Bilmediğimiz varsa öğreniriz.
Kendi fikrimizi belirtebiliriz.
Ama kimse kimseyle dalga gecmesin, fikrini söylesin devam etsin.
Bu arada kuşlar kudursun Seri artık ASLAN.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tartışılır. 34 maç boyunca hakem etkisi olsa haklı olabilir ama bir durum olmadığı gibi öyle idaasına da girmiyoruz.

Kritik bir kaç maçta göz göre göre katledilmeye çalıştılar bizi.

Bilinçli bilinçsiz mi oldu bilmem ama tabiki.
Hakemlerin malığı da tutmuş olabilir o günlerde bizim aleyhimize
Lehimize hakem hataları olan maclarda var ustat. Bunları da gormek lazım.

Hakem malliklari deyip geçelim dedigin gibi.

Günümüz transfer piyasasında bizim 2000 jenerasyonunu hayal etsenize dostlar.İnanılmaz yüksek paralar kazanabilirdik.Sadece şu üçlüyü bile muazzam paralara satabilirdik.

Kazanamazdık. Hasan a sorunlu Hakan,arif küçük hakan ı şaban moduyla sosyal medyada yerin dibine sokardık. Suat a idiot ne bileyim tüm leş yakıştırmalarını yapıp değersizleştirilip 3 e 5 e bakmadan satardık. bknz. süperligte 2 sezonda 46 maçta 42 gol 5 asist yapan diagne yi 5 para etmez gösterip kuş familyasının kıs kıs gülmesini sağlamak.

2ci nokta düşündürücü.

Diğer konular vereceği katkıya bağlı bir durum bence.

Falcao diye adamı alıyorsan hedefin bir kere net şampiyonluk olmalı ama daha önemlisi Avrupa'da en az gruptan çıkmayı başarmak gerekir. Falcao tercübesi ve kalitesi ile bu uzak ihtimal olmaz ama garantiside yok bu işin sonuçta.

Gruptan killer ne kadar kadroları ile çıkamadı zamanında yani.

Falcao un ciddi katkısı olup ama gruptan çıkarsan geri dönüşü bu şekilde olur.

Samata yı bu arada bende tercih ederdim açıkçası. Kalitesine güvendiğim için ve yaşı da çok iyi

İşte 2. sebepten ötürü o paraları riske etmeye hiç gerek yok.

İlla bonservissiz istiyorsak Seri'den sonra Balotelli neden olmasın? Falcao'dan çok daha uyguna kapatırız.

İtalya'nın başında Mancini var parlatırsak mutlaka 2020 avrupa şampiyonasında kadro da olur. 2 gol atsa efsane teklifler gelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt