Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcaoyu drogba gibi düşünün tabi prime timeda drogba daha büyük stardı ama falcao avrupada as oynarken geliyor bu iki transferin sansasyonelliğini dengeler. Formalar satılır clde gol atar galibiyet başına 3m prim vardı galiba bize bir galibiyet bir beraberlik verdi mi yıllığını öder büyük maçları büyük topçularla kazanabilirsin bunu tecrübe ettik. Bu transferle Avrupada manşete çıkarsın ben buradayım dersin. Rakiplerine korku salarsın kuşlarda moral motivasyon çöker anadoluda stoperlerin eli ayağına dolanır. Forma satarsın kombine satarsın hatta sponsor bulmanda bile pozitif faktör olur. Bunun dışında bonservissiz aldığın için diagneyi satarken elin güçlenir paraya ihtiyacım yok mesajı verirsin. İkinci Forvet için oyunculara teklif getirdiğimizde kulüpler bunların deli gibi forvete ihtiyacı var diyip 10mden fiyat açmazlar. Genç oyuncular Falcaodan bir şeyler kapabilirim diye Galatasarayı tercih edebilirler. Bu transferlerin saymakla bitmeyecek bir sürü artısı var ha sakatlanır tam formunu veremez vs babel var onyekuru olacak bir forvet daha alacağız bir şekilde kapatırız en kötü senaryoda ama ya falcaoyu kazanırsak? Kaybedersek maksimum ffpye dahil olmayan 10milyon euro kaybederiz kazanırsak kesinlikle şampiyon olur ve clde iş yaparız.

A spor açık şuan Okan Koç Burak gidecek diye ağlıyor bu bcklıların hali içler acısı yav. Fikret orman paralar nerdeymiş. UltrAslana sorun siz onu matkapa değil. :asd:

Falcao 2 sene sonra ayrılacağı vakit Diego Costa'yi getirir sonra gider

Uyumadan falcao izleyip. Biraz golcü ne demekmiş unutmayalım. Galatasaray her zaman yerli ve yabancı anlamında en iyi forvetlere sahip olmuştur ve olmak istemiştir. Bu ligde 20 ve üzeri gol atacak adama sahip olan şampiyon olur net. En iyi kaleci ve defans da bizde. Efektif orta saha kanatlarda. Tabi ki futbol ama, Grande terim var takımı belirli bir vites yakalarsa kimse tutamaz. Maddi ve manevi olarak da gs yimizin haklarını en çok o savunur ve güvenilir. Taraftara desteklemek ve mutlu olmak düşer

Falcao yu maliyeti yüzünden istemeyenler var
Biz maliyetini düşünüyoruz da Mustafa Cengiz gibi bir adam düşünmez mi ?
Eminim böyle bir işe kalkışıldıysa sponsor vs düşünülmüştür
Bunlar halledilmeye çalışılıyordur
Bu adam bizi zarardan kara geçirdi Galatasaray'ın parasını kolay kolay saçmaz
Ben yönetime güveniyorum bu konuda

paylaşı
burda paylasınca ne kolpacılığım kalıyor ne yalancılığım twiterda 14.58 de dün seri hayırlı olsun diyen benim 2 saat sonra italyan basınında yazılanlar konusuluyor alı naci yazmıs seten yazmıs daha sonra diye burada paylasıyor .okan kocuku 1 hafta önce basında çıkmadan alper altun mod ben söyledim özelden cumartesi twitterda yazdım dün sabah bonservizsiz alacağımızı girdim benden 8 saat sonra ali naci küçük twitti giriyor eee bana tebrik yok roman yaremcuk 2 gece önce yazanda benim bugün basında fernando mesa takası yalan mesayı almıycaz diyende benim yusuf erdoğanı almıycaz kasımpasaya gidecek diyende benim nerde tebrik tebriği gectim kolpacı deyip dalga geçmeler ondan artık burada paylasım yapmam.

Burda ozet şu. Falcao eğer fırsat transferi yani bonservisi olmayacaksa her türlü kazanırsın.

Ama diagne kısa zamanda satilcaksa ve başka bir oyuncu pesindeysen kacirmazsin. Olay bundan ibaret.

6 ay forvetsiz kalacağına geçen yıl ki gibi Gomis gidermi kalirmi yüzünden. Falcao al , diagne isi uzunsa. Diagneyi sattın tarih ve zaman bakımından kısa zaman kaldıysa bas parayı takımların düşünmediği iyi oyunculara al.

Zaten şamata için haberlerde denilen belirli bir teklif süreci karşı takıma iletilmiş cevap bekliyoruz olmaz ise kısa zamanda b planı devreye girer. Diagne satılır ise de diğer mevkilere kaynak açılır.

Bence geçmiş dönemlere göre çok iyi transfer politikamız var. Yedekleyecek yerlileri ve oyuncuları topladık. Şu anda 2-3 nokta atışı.

paylaşı

burda paylasınca ne kolpacılığım kalıyor ne yalancılığım twiterda 14.58 de dün seri hayırlı olsun diyen benim 2 saat sonra italyan basınında yazılanlar konusuluyor alı naci yazmıs seten yazmıs daha sonra diye burada paylasıyor .okan kocuku 1 hafta önce basında çıkmadan alper altun mod ben söyledim özelden cumartesi twitterda yazdım dün sabah bonservizsiz alacağımızı girdim benden 8 saat sonra ali naci küçük twitti giriyor eee bana tebrik yok roman yaremcuk 2 gece önce yazanda benim bugün basında fernando mesa takası yalan mesayı almıycaz diyende benim yusuf erdoğanı almıycaz kasımpasaya gidecek diyende benim nerde tebrik tebriği gectim kolpacı deyip dalga geçmeler ondan artık burada paylasım yapmam.
nerden paylaşıyorsun artık rdas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt