Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet denizci sende isim verme ozaman. Modlara at ,onlar gsc özel haberi yaparlar. Her abuk sabuk gazete sallıyor burda haber oluyor, bari kendi durumumuzu kendi forumumuzdan haber yapar medyaya örnek oluruz. Kamu yararına :-)

paylaşı

burda paylasınca ne kolpacılığım kalıyor ne yalancılığım twiterda 14.58 de dün seri hayırlı olsun diyen benim 2 saat sonra italyan basınında yazılanlar konusuluyor alı naci yazmıs seten yazmıs daha sonra diye burada paylasıyor .okan kocuku 1 hafta önce basında çıkmadan alper altun mod ben söyledim özelden cumartesi twitterda yazdım dün sabah bonservizsiz alacağımızı girdim benden 8 saat sonra ali naci küçük twitti giriyor eee bana tebrik yok roman yaremcuk 2 gece önce yazanda benim bugün basında fernando mesa takası yalan mesayı almıycaz diyende benim yusuf erdoğanı almıycaz kasımpasaya gidecek diyende benim nerde tebrik tebriği gectim kolpacı deyip dalga geçmeler ondan artık burada paylasım yapmam.
Trip mi atacaksın foruma? Birkaç kişi öyle demiş böyle demiş 100 isim geçiyor ikisini alıyoruz bırak da insanlar biraz şüpheyle yaklaşsın dalga geçene de haberin doğru çıkınca havanı atarsın destekleriz.

Allah rızası için biraz yazım kurallarına dikkat et bir de caps lock'u kapat. "Cimbom Ajans"

Cimbom ajans senmisin?
evet benim buradan paylaşım yapıyordum gecen hafta ama buranın kuralları varmıs kaynaksız duyum paylaşılamazmıs bende kaynağıma söz verdiğim içim isim belirtmedim moderatör arkadsta beni engelledi ama şimdi ne zaman kalktı bu engel bilmiyorum uykum kaçtı yorumları okuyayım diye girdim bir baktım engel kalkmıs yeni farkettim

Burası ne duyumcuları yedi... Şeref Aydın efsanesini bitirdik, bu sene Özgür Ayten vs.

Seni çiğ çiğ yerler kolpacı Ahmet'im.

Son düzenleme:
Duyum vermeyeceksin burda ne işin var demeyin. Çünkü herkes mutlu olsun ,iyi adamlar alıyoruz demek için anında burda paylaşıyorlar. Bizde yorumluyoruz. Mod lar bu konuda sana tolerans gösteriyorsa eğer seni ağır şekilde eleştirenleri mesajları yok say engelle, milletle dalasmanin anlamı yok ki zaten. Herkes herkese hakaret etmeden eleştirir,destekler. Twitter de hiç mi yok sallayan , gidip hesabinimi kapatiyorsun

evet benim buradan paylaşım yapıyordum gecen hafta ama buranın kuralları varmıs kaynaksız duyum paylaşılamazmıs bende kaynağıma söz verdiğim içim isim belirtmedim moderatör arkadsta beni engelledi ama şimdi ne zaman kalktı bu engel bilmiyorum uykum kaçtı yorumları okuyayım diye girdim bir baktım engel kalkmıs yeni farkettim
Söz verdiysen kaynağına saygı duyarım ama o vakit sende kuralara aynı saygıyı gösterip öylesine takılmaya çalış burada.

Twitter'da duyumların paylaşılıyor zaten ara sıra burada.

Ila ki duyumcu kimliğin ile forumda olmana gerek yok herhalde.

Neyse tayfa uyku zamanı, nöbet değişimi.

Mustafa başkan açıklama yapıncaya kadar bugün hareket olmaz

ben buraya 10 gün önce üye oldum aslında duyumcu olma gibi derdim de yoktu fernando mesa takas edilecek diye ispanya basınında haberler çıktı.Baktım burada 25 sayfa yönetime tepki veren üzülen insanlar vardı bende kaynağımdan dolayı bilgim oldugundan üzülmesinler diye mesa almayacağımızı yalan olduğunu söyledim diğer bildiklerimide paylaşmaya başladım işte. twitleri hızlı yazıyorum telefondan ondan pek dikkat etmiyorum bazende klavye hatası oluyor sanırım daha dikkatli paylaşım yaparım bundan sonra.

Söz verdiysen kaynağına saygı duyarım ama o vakit sende kuralara aynı saygıyı gösterip öylesine takılmaya çalış burada.

Twitter'da duyumların paylaşılıyor zaten ara sıra burada.

Ila ki duyumcu kimliğin ile forumda olmana gerek yok herhalde.
aynen tekrar engellemezlerse bos vaktimde girerim yorum yapmak için

ben buraya 10 gün önce üye oldum aslında duyumcu olma gibi derdim de yoktu fernando mesa takas edilecek diye ispanya basınında haberler çıktı.Baktım burada 25 sayfa yönetime tepki veren üzülen insanlar vardı bende kaynağımdan dolayı bilgim oldugundan üzülmesinler diye mesa almayacağımızı yalan olduğunu söyledim diğer bildiklerimide paylaşmaya başladım işte. twitleri hızlı yazıyorum telefondan ondan pek dikkat etmiyorum bazende klavye hatası oluyor sanırım daha dikkatli paylaşım yaparım bundan sonra.

Paokdan leo jaba ile ilgileniyormusuz

Dogrumu bu haber

Bir de yönetimden birisi Ahmet Denizci kardeşimin/abimin ismini düzenleyiversin be. Küçük harfle yazılınca hoş durmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt