Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Helal be. bu saate uçağı mı takip ediyorsun![]()
Uyumadan once bakayim dedim
Eskiden dallama saim zamani ne takip ederdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal be. bu saate uçağı mı takip ediyorsun![]()
ben buraya 10 gün önce üye oldum aslında duyumcu olma gibi derdim de yoktu fernando mesa takas edilecek diye ispanya basınında haberler çıktı.Baktım burada 25 sayfa yönetime tepki veren üzülen insanlar vardı bende kaynağımdan dolayı bilgim oldugundan üzülmesinler diye mesa almayacağımızı yalan olduğunu söyledim diğer bildiklerimide paylaşmaya başladım işte. twitleri hızlı yazıyorum telefondan ondan pek dikkat etmiyorum bazende klavye hatası oluyor sanırım daha dikkatli paylaşım yaparım bundan sonra.
"Güğümü sobanın üstüne koy geliyorum" mesajı veriyor birlerine
cüneyt özdemir izliyor musun reis@ahmet denizci
Bu arkadaş kolpacının tekidir en azından öyle bir intiba bıraktı bilmeyenler görüp ciddiye almış ondan belirteyim.
Cuma gece 02.00de özgür seri haberini verdikten 10 dk sonra son dakika girdi seri hayırlı olsun bir de 3-5 tane piyasada adı geçen oyuncuyu ilgileniyoruz diye yazdı.. Ne hikmetse bu vatandaşa gece 02.00de millet işi gücü bırakıp duyum vermiş bir de özgür yazdıktan hemen sonra. Ayrıca fark ettiyseniz bir mesa lafını dönderip duruyor yok ilgilenmemişiz de bu bize söylemiş de duyumcu dediğin gelecek adamı söyler zaten piyasada adı geçenlerin çoğu kolpa ben de sallarım Wanyama ya ilgimiz yok diye tutar nedir yani bunu bilmek.. kısaca üfürükten teyyare
Hayır neden sordun renktaşcüneyt özdemir izliyor musun reis
e o zaman HOSGELDİN WANYAMA@ahmet denizci
Bu arkadaş kolpacının tekidir en azından öyle bir intiba bıraktı bilmeyenler görüp ciddiye almış ondan belirteyim.
Cuma gece 02.00de özgür seri haberini verdikten 10 dk sonra son dakika girdi seri hayırlı olsun bir de 3-5 tane piyasada adı geçen oyuncuyu ilgileniyoruz diye yazdı.. Ne hikmetse bu vatandaşa gece 02.00de millet işi gücü bırakıp duyum vermiş bir de özgür yazdıktan hemen sonra. Ayrıca fark ettiyseniz bir mesa lafını dönderip duruyor yok ilgilenmemişiz de bu bize söylemiş de duyumcu dediğin gelecek adamı söyler zaten piyasada adı geçenlerin çoğu kolpa ben de sallarım Wanyama ya ilgimiz yok diye tutar nedir yani bunu bilmek.. kısaca üfürükten teyyare
Fazla ama kimse yazmiyo. Bugun transfer var diye biraz katılış oldu gece de o kadar. Bazen yalnızlığıma üzülüyorumÇevrimiçi baya fazla bu saate göre
Heyecandan kimse uyuyamadı demek ki
Banega 10 numara oynamıyor da demisler mi abi birine benzettim deBanega hazirlik maçında sıçmıs sivamis. sevilla taraftari baya salliyor twitterda gitsin diye. top kayiplarindan bıkmışlar artik ve o yüzden gol yemişler![]()
@Berkay SaraçoğluBanega hazirlik maçında sıçmıs sivamis. sevilla taraftari baya salliyor twitterda gitsin diye. top kayiplarindan bıkmışlar artik ve o yüzden gol yemişler![]()
@ahmet denizci